Darxenos Picopat Katılım 11 Şubat 2024 Mesajlar 137 Makaleler 1 24 Şubat 2024 #1 O kadar çok kambur duruyorum ki dışarıda dik bir şekilde yürümeye çalıştığımda bile az çok kambur duruşum belli oluyor yine. Bu sorunu nasıl aşabilirim? Omuzlarım da hizalı değil. Sağ omzum bir tık aşağıda kalıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Şubat 2024
O kadar çok kambur duruyorum ki dışarıda dik bir şekilde yürümeye çalıştığımda bile az çok kambur duruşum belli oluyor yine. Bu sorunu nasıl aşabilirim? Omuzlarım da hizalı değil. Sağ omzum bir tık aşağıda kalıyor.
T Teknocuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.988 Makaleler 1 Çözümler 28 24 Şubat 2024 #2 Ortopediye git dostum.
Lychnica0 Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 2.014 Çözümler 5 24 Şubat 2024 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoyu izleyebilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoyu izleyebilirsin.