ChedddaR Femtopat Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Sistem Özellikleri İntel Core İ5-2400 3.10 GHz 16 GB Ram ATI Radeon HD 5500 Series 1 GB Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2024 #1 Mouse Rampage SMX-r1. elektrik bandıyla da denedim ama olmuyor bende mi hata var anlamadım. CPS Max 2 oluyor sonra düşüp 1 oluyor.
Mouse Rampage SMX-r1. elektrik bandıyla da denedim ama olmuyor bende mi hata var anlamadım. CPS Max 2 oluyor sonra düşüp 1 oluyor.
unkown1011011 Centipat Katılım 16 Eylül 2023 Mesajlar 229 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Backend Developer 22 Kasım 2024 #2 ChedddaR dedi: Mouse Rampage SMX-r1. elektrik bandıyla da denedim ama olmuyor bende mi hata var anlamadım. CPS Max 2 oluyor sonra düşüp 1 oluyor. Genişletmek için tıkla... Eğer gerçekten drag click movement'ını yapabildiğini düşünüyorsan mouse switchlerin drag algılamıyor olabilir. Mouse yazılımından debounce time ayarı varsa bunu en düşüğe çek öyle dene.
ChedddaR dedi: Mouse Rampage SMX-r1. elektrik bandıyla da denedim ama olmuyor bende mi hata var anlamadım. CPS Max 2 oluyor sonra düşüp 1 oluyor. Genişletmek için tıkla... Eğer gerçekten drag click movement'ını yapabildiğini düşünüyorsan mouse switchlerin drag algılamıyor olabilir. Mouse yazılımından debounce time ayarı varsa bunu en düşüğe çek öyle dene.
mefosane Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 1.027 Çözümler 6 22 Kasım 2024 #3 ChedddaR dedi: Mouse Rampage SMX-r1. elektrik bandıyla da denedim ama olmuyor bende mi hata var anlamadım. CPS Max 2 oluyor sonra düşüp 1 oluyor. Genişletmek için tıkla... Tam yapamıyor olabilir misin?
ChedddaR dedi: Mouse Rampage SMX-r1. elektrik bandıyla da denedim ama olmuyor bende mi hata var anlamadım. CPS Max 2 oluyor sonra düşüp 1 oluyor. Genişletmek için tıkla... Tam yapamıyor olabilir misin?