İ İbrahim Furkan Demir Hectopat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 26 21 Kasım 2023 #1 Duygularımı tamamen yok etmek istiyorum. Yardım etseniz çok sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Kasım 2023
Catacomb Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 282 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2023 #2 Mantığa dair felsefe oku, rasyonelliği kavra bir zaman sonra kaybetmesen de ciddi miktarda azaldığını görürsün.
Mantığa dair felsefe oku, rasyonelliği kavra bir zaman sonra kaybetmesen de ciddi miktarda azaldığını görürsün.
1 1GB VRAM Attopat Katılım 12 Kasım 2023 Mesajlar 84 21 Kasım 2023 #3 Duygularını yok etmene gerek yok sadece lehine kullanmayı öğren.
1Beyefendi Centipat Katılım 25 Haziran 2023 Mesajlar 324 Çözümler 1 21 Kasım 2023 #4 Duygu çok geniş bir kavram biraz detay ver. Bütün duygulardan zaten kurtulmak imkansız.
Sasukeeee Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 498 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ninja,Sasuke pataklamada doktora yapmış 21 Kasım 2023 #5 İbrahim Furkan Demir dedi: Duygularımı tamamen yok etmek istiyorum. Yardım etseniz çok sevinirim. Genişletmek için tıkla... Duygular insanın uzun sürede kazandığı bir evrimsel mekanizma öylece kaybedemessiniz ama belki bastırılabilir.
İbrahim Furkan Demir dedi: Duygularımı tamamen yok etmek istiyorum. Yardım etseniz çok sevinirim. Genişletmek için tıkla... Duygular insanın uzun sürede kazandığı bir evrimsel mekanizma öylece kaybedemessiniz ama belki bastırılabilir.
incisquirtle Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2015 Mesajlar 2.325 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5500 RX 6600 Cinsiyet Erkek Meslek filmmaker, youtube creator menager, music producer 21 Kasım 2023 #6 Rasyonelliği ileri düzeyde benimsediğinde tamamen olmasa bile ciddi oranda kaybolduğunu anlayabilirsin.
Rasyonelliği ileri düzeyde benimsediğinde tamamen olmasa bile ciddi oranda kaybolduğunu anlayabilirsin.
Catacomb Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 282 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2023 #7 incisquirtle dedi: Rasyonelliği ileri düzeyde benimsediğinde tamamen olmasa bile ciddi oranda kaybolduğunu anlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle.
incisquirtle dedi: Rasyonelliği ileri düzeyde benimsediğinde tamamen olmasa bile ciddi oranda kaybolduğunu anlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle.
KLETHRA Megapat Katılım 21 Şubat 2017 Mesajlar 867 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2023 #8 Aklını kullanmaya ağırlık ver, duyguların devre dışı kalmaya başlayacaktır.
D Denji Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 2.949 Çözümler 2 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Kasım 2023 #9 Classroom of The Elite izleyin etkisinde kalırsanız olur.
4 427036 Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 3.076 Çözümler 23 21 Kasım 2023 #10 İnsanlığımı kaybetmek istiyorum gibi bir şey demişsin. Tamamen kaybetmen mümkün değil ama sende olan etkilerini azaltabilirsin. Örneğin üzüntünü gerçekten üzücü şeylere tepki vermeyerek ve bunları normalleştirerek azaltabilirsin.
İnsanlığımı kaybetmek istiyorum gibi bir şey demişsin. Tamamen kaybetmen mümkün değil ama sende olan etkilerini azaltabilirsin. Örneğin üzüntünü gerçekten üzücü şeylere tepki vermeyerek ve bunları normalleştirerek azaltabilirsin.