Nasıl e-ticarete başlayabilirim?

Daha fazla  
Merhaba değerli Technopat Sosyal üyeleri.

E ticarete başlamak isteyen bir gencim size birkaç sorum olacak;

• Altyapı olarak ıkas'ı kullanmayı düşünüyorum sizce yeni başlayan bir satıcı için uygun mu yoksa Instagram'da veya Trendyol vb. gibi yerlerde mi satış yapmalıyım?
  • Satacağım ürün için toptan olarak Alibaba'dan topluca almayı düşünüyorum (çakı vb. satacağım) Alibaba'da yurt dışı dolar olarak almak mantıklı o aylık 1000 TL gelirim var gümrük vb ile tahmini olarak kaç TL tutar? Ve gümrük işlemlerinde yaşayabileceğin sıkıntılar.
  • Toptan ürün alma deneyimim hiç olmadı alibaba dışında güvenilir bana kar payı bırakanilecek tedarikçileri var mı?

Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkürler sayın sosyal üyeleri :)

Son düzenleyen: Moderatör:
WP üzrine wecommerce kurun, ilk aşamada ücretsiz olması giderlerinizi azaltacaktır. Zaten siteniz bilinmediği için burayı 2. plana atabilirsiniz başlangıçta. Trendyol, Instagram, Hepsiburada gibi yerlerde mağaza açmanız şart. Gümrük vergileri genel olarak %15 - %18 fakat bu malın ne olduğuna göre aşırı değişiklik göstermekte.

Shopier, Trendyol gibi yerlerde kesinlikle bir mağaza açmanız gerek bence. Müşterilere yardımcı olun samimi bir şekil de davranın bunlar bir tavsiye konuyla alakalı olmayabilir ama işinize yarar.

Shopier, Trendyol gibi yerlerde kesinlikle bir mağaza açmanız gerek bence. Müşterilere yardımcı olun samimi bir şekil de davranın bunlar bir tavsiye konuyla alakalı olmayabilir ama işinize yarar.

Bir de modaya uygun ve gençlere yönelik ürünler satın kıyafet gibi şeyler satacaksanız çakı falan deyince aklıma bıçak falan geldi doğru mudur?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı