Nasıl eğleniyorsunuz?

Oyalanacak bir şey önerin.

Maketler yapıyorum "Revell"in. Sanada öneririm, cidden emeğin karşılığının ne olduğunu öğretiyor. 1 maket boyasıydı, yapıştırmasıydı vesaire nereden baksanız 2-3 gün sürüyor. Ama fiyatları biraz pahalı. Eskiden yapardım o zamanlar yine alınabiliyordu kolayca.

Oyunlar, Discord ve Youtube ile.

Forumda takılıyorum arada bir LoL oynuyorum CS giriyorum indirimlerde alabileceğim indie tarzı oyunları listeliyorum YouTube'da video seyrediyorum film ve dizi seyrediyorum günüm böyle geçiyor.

Anneme küçükken sıkılıyorum diye kardeş istiyorum dedim. Allah'ım ben nereden bileyim ikişer ikişer geleceklerini.

Bir yandan başına bela oluyorlar diğer yandan da seviyorsun çok değişik bir şey kardeşinin olması.

Dostum yazdığın her kelimede çok haklısın. Vaziyet öyle bir durum aldı ki 11 aydır depresyondayım. Sosyalleşmemizi istiyorlar, para mı var? Hobi edinin diyorlar, aynı şekil para mı var? Bu topraklarda herşey parayla yapılıyor. Umarım aklıma sağlığıma sahip çıkarım, yoksa intihar çok uzak gözükmüyor...

Bir yandan başına bela oluyorlar diğer yandan da seviyorsun çok değişik bir şey kardeşinin olması.

Bugün anneanem aşı oldu kötü hissediyordu kendini. Ailem Almanya'ya keşfe çıkmıştı ve kardeşlerim bana kaldı. Aşırı sinirim bozuldu tüm gün. Anneme tekrar tekrar hayran kaldım. Ama akşam onları yataklarına giderken görünce aklıma evde sürekli küçük süper Mario'ların olduğu aklıma geliyor eğleniyorum. Kardeş güzel şey ya.

En kötü yere gitsen tonla para gidiyor, üç kuruşluk şeyler için bile paranın su gibi akması lazım. Su demişken yakında su almak yerine şadırvandan içeceğiz, kuraklıkta başladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…