Nasıl Full donanımlı web dev olunur?

existing

Yoctopat
Daha fazla  
Hocam uzun zamandır araştırıyorum ama adamakıllı bir şey bulamadım.
Buradan ücretsiz HTML PHP CSS C++ vb. dillerini nasıl öğrenebilirim? HTML'den başlayacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
YouTube'u kullanmayı denediniz mi? Bir sürü Türkçe kaynak var.
Türkçe kaynaktan fazla donanımlı olamazsın, yazılımcılar boşuna İngilizce ile öğrenmiyor. İngilizce bilmek gerekiyor ki ne yazılması gerektiğini bilsin yazılımcı.

Türkçe kaynaktan fazla donanımlı olamazsın, yazılımcılar boşuna İngilizce ile öğrenmiyor. İngilizce bilmek gerekiyor ki ne yazılması gerektiğini bilsin yazılımcı.
Siz kaynak biliyormusunuz hocam

Bir yerlerden başlamazsanız ileri seviye olamazsınız, bunun için YouTube gayet yeterli ayrıca programlama öğrenirken ileri derecede İngilizce bilmeniz gerekmiyor. Udemy önermişsiniz fakat konu sahibi ücretsiz olarak belirtmiş.

Ücretsiz kurslardan da bir şey çıkmıyor ki hocam, zamanında C++ için almıştım, boş çıktı

BTK Akademi geldi aklıma, o olabilir. Sertifika da veriyorlar.

HTML ve CSS icin tek video yeterli olur zaten cok da ise yaramiyorlar. PHP ile baslaman iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…