Astar0 Hectopat Katılım 25 Kasım 2021 Mesajlar 907 Çözümler 3 2 Ağustos 2022 #1 Arkadaşlar, bazen karın ağrım oluyor ve bazı arkadaşlarım istedikleri zaman geğirebiliyor. Ben de bunun nasıl yapıldığını merak ediyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ağustos 2022
Arkadaşlar, bazen karın ağrım oluyor ve bazı arkadaşlarım istedikleri zaman geğirebiliyor. Ben de bunun nasıl yapıldığını merak ediyorum.
3 378352 Hectopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 1.309 Makaleler 3 Çözümler 14 2 Ağustos 2022 #2 Astar0 dedi: Arkadaşlar, bazen karın ağrım oluyor ve bazı arkadaşlarım istedikleri zaman geğirebiliyor. Ben de bunun nasıl yapıldığını merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Asitli şeyler iç geğirirsin. Maden suyu örnek.
Astar0 dedi: Arkadaşlar, bazen karın ağrım oluyor ve bazı arkadaşlarım istedikleri zaman geğirebiliyor. Ben de bunun nasıl yapıldığını merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Asitli şeyler iç geğirirsin. Maden suyu örnek.
Ciritica Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 2.451 Makaleler 3 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2022 #3 Astar0 dedi: Arkadaşlar, bazen karın ağrım oluyor ve bazı arkadaşlarım istedikleri zaman geğirebiliyor. Ben de bunun nasıl yapıldığını merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Konu troll.
Astar0 dedi: Arkadaşlar, bazen karın ağrım oluyor ve bazı arkadaşlarım istedikleri zaman geğirebiliyor. Ben de bunun nasıl yapıldığını merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Konu troll.
ImortalSwerd Hectopat Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 593 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2022 #4 Astar0 dedi: Arkadaşlar, bazen karın ağrım oluyor ve bazı arkadaşlarım istedikleri zaman geğirebiliyor. Ben de bunun nasıl yapıldığını merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam yanlış anlamayın ama başlığı görünce gülme tuttu Onu ben de yapabiliyorum ama nasıl oluyor hiç bir fikrim yok.
Astar0 dedi: Arkadaşlar, bazen karın ağrım oluyor ve bazı arkadaşlarım istedikleri zaman geğirebiliyor. Ben de bunun nasıl yapıldığını merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam yanlış anlamayın ama başlığı görünce gülme tuttu Onu ben de yapabiliyorum ama nasıl oluyor hiç bir fikrim yok.
Astar0 Hectopat Katılım 25 Kasım 2021 Mesajlar 907 Çözümler 3 2 Ağustos 2022 #5 Ciritica dedi: Konu troll. Genişletmek için tıkla... Değilim. Nasıl getirebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ağustos 2022
Pluxy01 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2016 Mesajlar 6.544 Çözümler 40 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2022 #6 Karnına bastır ve öne doğru eğilerek öğür. Aman kusma da.
Astar0 Hectopat Katılım 25 Kasım 2021 Mesajlar 907 Çözümler 3 2 Ağustos 2022 #7 Pluxy01 dedi: Karnına bastır ve öne doğru eğilerek öğür. Aman kusma da. Genişletmek için tıkla... Olmadı hocam
Pluxy01 dedi: Karnına bastır ve öne doğru eğilerek öğür. Aman kusma da. Genişletmek için tıkla... Olmadı hocam
2 264523 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 12.114 Makaleler 4 Çözümler 68 2 Ağustos 2022 #8 Gidiyorsun markete alıyorsun teneke kola. Dik kafaya bu kadar.
Astar0 Hectopat Katılım 25 Kasım 2021 Mesajlar 907 Çözümler 3 2 Ağustos 2022 #9 Niye rapor ediliyorum abi?
szoboszlaii Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 1.894 Çözümler 2 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2022 #10 Astar0 dedi: Arkadaşlar, bazen karın ağrım oluyor ve bazı arkadaşlarım istedikleri zaman geğirebiliyor. Ben de bunun nasıl yapıldığını merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Limonlu maden suyu iç tek dikişte yarıla şişeyi.
Astar0 dedi: Arkadaşlar, bazen karın ağrım oluyor ve bazı arkadaşlarım istedikleri zaman geğirebiliyor. Ben de bunun nasıl yapıldığını merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Limonlu maden suyu iç tek dikişte yarıla şişeyi.