Python Nasıl gelişilir?

MrAlpo

Femtopat
Daha fazla  
Başlıkta belirttiğim gibi pythona başlamış sayılırım. İlgili videoları izleyip not edip kullanıyorum. İleride C# öğrenmesi C++'a göre kolay ve önemli diyorlar. Kendimi nasıl geliştirebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlıkta belirttiğim gibi pythona başlamış sayılırım. İlgili videoları izleyip not edip kullanıyorum. İleride C# öğrenmesi C++'a göre kolay ve önemli diyorlar. Kendimi nasıl geliştirebilirim?

Proje yapmaya başlayınca güzel gelişirsin. Bir problem olacak karşında ve onu çözmeye çalışacaksın. Çözdükçe gelişirsin.

Dillerin kolaylığı derken tam olarak neyi kastediyorsunuz? Python'u diğerlerinden daha kolay yapan nedir? Eğer kolaylıktan kastınız dilin Syntax'ı ise evet bazı dillerin Syntax'ı diğerlerine göre daha anlaşılır olabilir. Fakat bir dili öğrenmek yalnızca syntax ile sınırlı değildir. Her programlama dili kendi içinde geniş bir dünyadır ve uzmanlaşmak aylar, hatta yıllar alabilir. Önemli olan amacınıza en uygun dili seçmektir. Çünkü her dil belirli alanlarda güçlüdür. Python genellikle veri bilimi, yapay zeka ve hızlı prototipleme için tercih edilirken, C# özellikle masaüstü uygulamaları ve oyun geliştirme alanında öne çıkar. C++ ise performans kritik projelerde daha güçlüdür. Bu yüzden hedeflerinizi belirleyip ona göre bir yol haritası çizmeniz daha iyi olacaktır.

Masaüstü uygulamaları ve oyun programlamak istiyorum aslında Python'un daha başındayım zaten YKS'den kaynaklı çalışamayacağım C# başlamalıyım o zaman.@soon

Masaüstü uygulamaları ve oyun programlamak istiyorum aslında Python'un daha başındayım zaten YKS'den kaynaklı çalışamayacağım C# başlamalıyım o zaman.@soon
Eğer yanlış bilmiyorsam unity C# ile Unreal Engine ise C++ ile kullanılıyor.

YKS'ye çalış, o daha kıymetli senin için.

@paricfy Unity kullanmayı düşünüyorum o yüzden C#. Arkadaşın dediği gibi hedefime göre yol çizeceğim

@soon öyle yapacağım zaten herkesten aynı cevabı aldım en mantıklısı YKS'ye odaklanmak şu an teşekkürler cevaplarınız için

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…