Della.dd Decapat Katılım 25 Ağustos 2024 Mesajlar 2.543 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:52 #1 Canım sıkılınca ara sıra böyle konu açıyorum. Var mı bir gelen giden? Okul falan nasıl? Hayat nasıl direkt?
Canım sıkılınca ara sıra böyle konu açıyorum. Var mı bir gelen giden? Okul falan nasıl? Hayat nasıl direkt?
Mustafa.Kaan Petapat Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.658 Makaleler 2 Çözümler 1.649 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:58 #2 Sorumluluklar arasında daraldığım bir dönem, maalesef uzun bir süre daha geçmeyecek de azalmayacak da. Ama alışılacak ve uyum sağlanacak mecburen.
Sorumluluklar arasında daraldığım bir dönem, maalesef uzun bir süre daha geçmeyecek de azalmayacak da. Ama alışılacak ve uyum sağlanacak mecburen.
EmirOfRivia1453 Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 1.216 Çözümler 6 Dün 23:59 #3 İdare ediyorum, sen nasılsın hocam?
Della.dd Decapat Katılım 25 Ağustos 2024 Mesajlar 2.543 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:03 #4 EmirOfRivia1453 dedi: İdare ediyorum, sen nasılsın hocam? Genişletmek için tıkla... İdare etmeye çalışıyorum hocam. Lise ağırmış, bir de fen lisesindeyim. Mustafa.Kaan dedi: Sorumluluklar arasında daraldığım bir dönem, maalesef uzun bir süre daha geçmeyecek de azalmayacak da. Ama alışılacak ve uyum sağlanacak mecburen. Genişletmek için tıkla... Mecburen hocam, bir yerden sonra da alışacağız düzene falan girecek.
EmirOfRivia1453 dedi: İdare ediyorum, sen nasılsın hocam? Genişletmek için tıkla... İdare etmeye çalışıyorum hocam. Lise ağırmış, bir de fen lisesindeyim. Mustafa.Kaan dedi: Sorumluluklar arasında daraldığım bir dönem, maalesef uzun bir süre daha geçmeyecek de azalmayacak da. Ama alışılacak ve uyum sağlanacak mecburen. Genişletmek için tıkla... Mecburen hocam, bir yerden sonra da alışacağız düzene falan girecek.
İzmirli Jaime L Centipat Katılım 25 Eylül 2024 Mesajlar 227 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hava Subayı adayı Bugün 00:10 #5 Çalışmalarım çok yavaşladı. Geçirdiğim süreye bakınca cidden bu sürede bunu mu yaptım diyorum kendime.
Çalışmalarım çok yavaşladı. Geçirdiğim süreye bakınca cidden bu sürede bunu mu yaptım diyorum kendime.