Abi yapma Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 1.928 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2020 #51 @Fbı'Carbon+ son bir şey soracağım neden kendin olmak yerine cool olmak istiyorsun?
Zakramoreas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 4.209 Makaleler 1 Çözümler 62 19 Temmuz 2020 #52 Daha yeni gördüm tam yerine oturdu Ya hocam kusura bakmayın da cool olmak diye bir şey yok veya gizemli olup havalı olmak. Siz kendiniz olun, sizi beğenecek olan öyle beğensin. Eğer birisi sizi bir başkası gibisiniz diye beğeniyorsa o kişiden ne sevgili, ne de arkadaş olur. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Temmuz 2020
Daha yeni gördüm tam yerine oturdu Ya hocam kusura bakmayın da cool olmak diye bir şey yok veya gizemli olup havalı olmak. Siz kendiniz olun, sizi beğenecek olan öyle beğensin. Eğer birisi sizi bir başkası gibisiniz diye beğeniyorsa o kişiden ne sevgili, ne de arkadaş olur.
Karamurselee Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 1.379 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2020 #53 Bomboş diyebilirim Millet senin gizemliliğini ne yapsın? Bir kız yanına gelse, merhaba dese, zaten gizem falan kalmaz bence. Neyse iyi forumlar. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Temmuz 2020
Bomboş diyebilirim Millet senin gizemliliğini ne yapsın? Bir kız yanına gelse, merhaba dese, zaten gizem falan kalmaz bence. Neyse iyi forumlar.
Stg44 Hectopat Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 134 19 Temmuz 2020 #54 FBI`Carbon+ dedi: Ben zaten sosyal olmak istiyorum, sessiz olmak istemiyorum ki. Genişletmek için tıkla... Sosyal olup da gizemli nasıl olacaksın? Sadece merakımdan soruyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Temmuz 2020
FBI`Carbon+ dedi: Ben zaten sosyal olmak istiyorum, sessiz olmak istemiyorum ki. Genişletmek için tıkla... Sosyal olup da gizemli nasıl olacaksın? Sadece merakımdan soruyorum.
FBI`Carbon+ Decapat Katılım 25 Ocak 2019 Mesajlar 4 19 Temmuz 2020 #55 Abi yapma dedi: @Fbı'Carbon+ son bir şey soracağım neden kendin olmak yerine cool olmak istiyorsun? Genişletmek için tıkla... Karakterim gereği öyle, aslan burcuyum. Özelliklerine bakarsan anlarsın. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Temmuz 2020
Abi yapma dedi: @Fbı'Carbon+ son bir şey soracağım neden kendin olmak yerine cool olmak istiyorsun? Genişletmek için tıkla... Karakterim gereği öyle, aslan burcuyum. Özelliklerine bakarsan anlarsın.
Clarence Morrow Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 4.993 Makaleler 1 Çözümler 22 19 Temmuz 2020 #56 Abi yapma dedi: @Fbı'Carbon+ son bir şey soracağım neden kendin olmak yerine cool olmak istiyorsun? Genişletmek için tıkla... Kız. Yani klasik bahaneleri budur.
Abi yapma dedi: @Fbı'Carbon+ son bir şey soracağım neden kendin olmak yerine cool olmak istiyorsun? Genişletmek için tıkla... Kız. Yani klasik bahaneleri budur.
Perceival Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2017 Mesajlar 3.841 Çözümler 15 19 Temmuz 2020 #57 FBI`Carbon+ dedi: Aslan burcuyum Genişletmek için tıkla... Burçlara da inanıyor, tamam ya, mevzu şimdi mantık kazanmaya başladı.
FBI`Carbon+ dedi: Aslan burcuyum Genişletmek için tıkla... Burçlara da inanıyor, tamam ya, mevzu şimdi mantık kazanmaya başladı.
Abi yapma Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 1.928 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2020 #58 FBI`Carbon+ dedi: Karakterim gereği öyle, aslan burcuyum. Özelliklerine bakarsan anlarsın. Genişletmek için tıkla... Arkadaş burçlara da inanıyor. Ben bu konuyu bırakıyorum. Tilt olmamanız dileğiyle. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Temmuz 2020
FBI`Carbon+ dedi: Karakterim gereği öyle, aslan burcuyum. Özelliklerine bakarsan anlarsın. Genişletmek için tıkla... Arkadaş burçlara da inanıyor. Ben bu konuyu bırakıyorum. Tilt olmamanız dileğiyle.
L Lostt Decapat Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 767 Çözümler 1 19 Temmuz 2020 #59 Ya göründüğün gibi ol ya da olduğun gibi görün.
F Furisty Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Şubat 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 2 19 Temmuz 2020 #60 Abi yapma dedi: Arkadaş burçlara da inanıyor. Ben bu konuyu bırakıyorum. Tilt olmamanız dileğiyle. Genişletmek için tıkla... Kızların el falına bakacak, ben bırakıyorum arkadaşlar. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Temmuz 2020
Abi yapma dedi: Arkadaş burçlara da inanıyor. Ben bu konuyu bırakıyorum. Tilt olmamanız dileğiyle. Genişletmek için tıkla... Kızların el falına bakacak, ben bırakıyorum arkadaşlar.