Nasıl güzel şarkı söylenir?

pr1me

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Güzel şarkı söylemek istiyorum. Fakat kursa falan gidemem. Kendi kendimi nasıl geliştirebilirim? Önerdiğiniz bi şey, vidyo, yöntem biliyorsanız mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar. Güzel şarkı söylemek istiyorum. Fakat kursa falan gidemem. Kendi kendimi nasıl geliştirebilirim? Önerdiğiniz bi şey, vidyo, yöntem biliyorsanız mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler.
Her zaman şarkı dinle şarkıya benzetmeye çalış sesini,farklı türler deneki hangisine uygun olduğunu anla.
Mesela benim türkü ve pop şarkılarına uygun.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Gayet faydalı bir video.

Merhaba arkadaşlar. Güzel şarkı söylemek istiyorum. Fakat kursa falan gidemem. Kendi kendimi nasıl geliştirebilirim? Önerdiğiniz bir şey, video, yöntem biliyorsanız mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler.

Autotune bas hocam şu anki rapçilerden daha iyi olursun :D.

Her zaman şarkı dinle şarkıya benzetmeye çalış sesini,farklı türler deneki hangisine uygun olduğunu anla.
Mesela benim türkü ve pop şarkılarına uygun.
Hömm,dediklerini denicemden emin olabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Gayet faydalı bir video.

İzlicem bunu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı