MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
Neden dalga geçtiklerini anlamıyorum Amerika'yı hackleyip binlerce dolar filistine yardım eden hackerlar var onlar gibi olmak istiyorum böyle bir tepkiyi hayal edemezdim konuyu açarken.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
Siz ne anladınız bilmiyorum ama benim amacım insanları hacklemek değil insanlara faydalı programlar yapmak oyunlarda hile programı falan yapmak istiyorum mesela valorantta otomatik vurma hilesi veya düşman devletleri hacklemek istiyorum ayyıldız tim gibi. ve neden bu kadar tepki gördüğümü anlamıyorum bir şey öğrenmek istemek kötü mü?
Biraz aydınlattın evlat işte bu hackerlığa değil yazılımcılığa girer Valorant hile programına dikkat et Vanguardla çakışmasın .d neyse dediğim gibi bu hackerlığa değil yazılıma girer ve Java Python HTML C## öğrenmen gerekir bunun için BTK Akademi bir numara Akademi
Neden dalga geçtiklerini anlamıyorum amerikayı hackleyip binlerce dolar filistine yardım eden hackerlar var onlar gibi olmak istiyorum böyle bir tepkiyi hayal edemezdim konuyu açarken
Merhaba, 13 yaşındayım hayalim hacker olmak okuldan gelince direkt PC başına geçiyorum ama nereden başlayacağımı bulamadım. Ve geç kalmış mıyımdır? Yoksa şu an başlamak için yaşım iyi mi?