Samed0303 Decapat Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 470 Çözümler 2 4 Aralık 2023 #11 alexandros dedi: Dışarı çıkıp keko tiplemeler arayın ve yanlarına gidin. "Sen bizim arkadaşa madde satıyormuşsun kardeş?" deyip haraç kesmeye çalışın, fragmanı yarın hastanede izliyor olacaksınız. Yatırım tavsiyesi değildir Genişletmek için tıkla... 2 olasilik tahtali köy Enderez dedi: Hocam fragman zaten 17.00 da yayınlancak diye bılıyorum Genişletmek için tıkla... öğlenciyim
alexandros dedi: Dışarı çıkıp keko tiplemeler arayın ve yanlarına gidin. "Sen bizim arkadaşa madde satıyormuşsun kardeş?" deyip haraç kesmeye çalışın, fragmanı yarın hastanede izliyor olacaksınız. Yatırım tavsiyesi değildir Genişletmek için tıkla... 2 olasilik tahtali köy Enderez dedi: Hocam fragman zaten 17.00 da yayınlancak diye bılıyorum Genişletmek için tıkla... öğlenciyim
Rivai Megapat Katılım 25 Ocak 2017 Mesajlar 964 4 Aralık 2023 #12 Ben okula gitmemek için evde köşede kalmış tüm tarihi bozuk şeyi alıp blendera sokup içmiştim. Hiçbir şey olmadı.
Ben okula gitmemek için evde köşede kalmış tüm tarihi bozuk şeyi alıp blendera sokup içmiştim. Hiçbir şey olmadı.
Samed0303 Decapat Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 470 Çözümler 2 4 Aralık 2023 #13 Rivai dedi: Ben okula gitmemek için evde köşede kalmış tüm tarihi bozuk şeyi alıp blendera sokup içmiştim. Hiçbir şey olmadı. Genişletmek için tıkla... Soğuk su içsem hasta olur muyum? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Aralık 2023
Rivai dedi: Ben okula gitmemek için evde köşede kalmış tüm tarihi bozuk şeyi alıp blendera sokup içmiştim. Hiçbir şey olmadı. Genişletmek için tıkla... Soğuk su içsem hasta olur muyum?
3 381258 Hectopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 4.742 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2023 #14 Bu forumun kalitesi iyice düştü.
Rivai Megapat Katılım 25 Ocak 2017 Mesajlar 964 4 Aralık 2023 #15 Samed0303 dedi: Soğuk su içsem hasta olur muyum? Genişletmek için tıkla... Soğuk bilimsel olarak hasta edici bir şey değil. Evrim ağacından bakabilirsiniz. Hasta taklidi yap derim. Elini boğazına atarak kusabilirsin.
Samed0303 dedi: Soğuk su içsem hasta olur muyum? Genişletmek için tıkla... Soğuk bilimsel olarak hasta edici bir şey değil. Evrim ağacından bakabilirsiniz. Hasta taklidi yap derim. Elini boğazına atarak kusabilirsin.
Sxinar Hectopat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 2.401 Makaleler 10 Çözümler 26 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 , 16GB Ram 1TB SSD Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2023 #16 Samed0303 dedi: Yarin GTA 6 fragmani çikacak kaçirmak istemiyorum ancak okulum var bu nedenle hasta veya bahane bulmam gerek ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Fon makinesini alnina tut ateşin çıksın (!)
Samed0303 dedi: Yarin GTA 6 fragmani çikacak kaçirmak istemiyorum ancak okulum var bu nedenle hasta veya bahane bulmam gerek ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Fon makinesini alnina tut ateşin çıksın (!)
Samed0303 Decapat Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 470 Çözümler 2 4 Aralık 2023 #17 Rivai dedi: Soğuk bilimsel olarak hasta edici bir şey değil. Evrim ağacından bakabilirsiniz. Hasta taklidi yap derim. Elini boğazına atarak kusabilirsin. Genişletmek için tıkla... Denicem teşekkür ederim
Rivai dedi: Soğuk bilimsel olarak hasta edici bir şey değil. Evrim ağacından bakabilirsiniz. Hasta taklidi yap derim. Elini boğazına atarak kusabilirsin. Genişletmek için tıkla... Denicem teşekkür ederim
AlexFergusonHayranı Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 1.894 Çözümler 12 Yer Malatya 4 Aralık 2023 #18 Bilişim dersiniz falan varsa oradan 2 dk bakmaya çalışın. Okulu boş yere asmayın.
Samed0303 Decapat Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 470 Çözümler 2 4 Aralık 2023 #19 AlexFergusonHayranı dedi: Bilişim dersiniz falan varsa oradan 2 dk bakmaya çalışın. Okulu boş yere asmayın. Genişletmek için tıkla... Bizim okula daha intarnet bile gelmedi
AlexFergusonHayranı dedi: Bilişim dersiniz falan varsa oradan 2 dk bakmaya çalışın. Okulu boş yere asmayın. Genişletmek için tıkla... Bizim okula daha intarnet bile gelmedi
aleff Decapat Katılım 26 Eylül 2023 Mesajlar 281 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2023 #20 Boş işler.