Nasıl hediye verilir?

Zaten biraz muhabbetim var ama okul kapanacağı için pek fazla zamanım yok. Yani veremezsem yaz tatilinde elimde patlayacak gibi.
Hocam numaradan vs. ilişkinizi yürütmeyi düşünebilirsin eğer mezun olmayacak isen bire bir buluşmalar ayarlayabilirsin. Okulda zaten sıkıntı çıkabilir etraftaki yaratıklar yüzünden.

Hocam numaradan vs. ilişkinizi yürütmeyi düşünebilirsin eğer mezun olmayacak isen bire bir buluşmalar ayarlayabilirsin. Okulda zaten sıkıntı çıkabilir etraftaki yaratıklar yüzünden.
Okulda da o yaratıklardan korkuyorum zaten. Buluşma konusunda da sıkıntı şu kız neredeyse dışarı hiç çıkmıyor. Yani çağırsam bile çıkması zor.

Okulda da o yaratıklardan korkuyorum zaten. Buluşma konusunda da sıkıntı şu kız neredeyse dışarı hiç çıkmıyor. Yani çağırsam bile çıkması zor.
En iyi ihtimalle karne günü hislerini ona açıklayabilirsin . Eğer öyle ucube bir tip değil ise anlayışla karşılar kabul eder veya reddeder orası ona kalmış . Eğer olumlu devam ederse direkt verirsin hediyeyi

Deneyeceğim artık bir şekilde. Zaten reddetse bile en azından deneyimim olmuş olur

Önce biraz sohbet konusu açıp sonrasında da arada yakaladığınız hoşuna giden ya da denemek istediği bir şeyi geçen bahsetmiştin bak aldım beraber deneyelim vs ayağıyla yapmanızı öneririm şahsen, asla şaşmadı hep işe yarar (çok büyük bir şeye ihtiyacınız yok, baklavalı damak ve yanında iki kahve bile işinizi görür karşıdaki bireyin isteğine göre. Konuşmak için fırsat beklemeyin yanında durup laf arasına girmeniz ve muhabbetlere dahil olmanız yeter).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…