Nasıl hem üniversitede okuyup hem de bir işte çalışıp hobiler sürdürülebilir?

damnyouelif

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba bu sene üniversiteye geçtim, açıktan okumayı tercih ettim zaten eğitim sistemini biliyorsunuz hem de yol kenarı üniversitelerine para vermek istemedim artı olarak lisede bu bölümden mezun oldum zaten o yüzden programları vs. biliyorum, ailem bir yerde çalışmayı teklif ediyor ilk başta pek sıcak bakmadım ama sonradan çok kafama yattı, bölümümle alakalı bir yerde çalışırsam(büyük şirketlerden bahsetmiyorum, bir Matbaa'da veya fotoğrafçı'da falan) hem sektörde aktif olurum hem de deneyim olur. Çoğu iyi iş yeri iki yıllık bir deneyim ve Üniversite Mezunu istiyor + kendi paramı kazanmış olurum.

Ama benim asıl kafamı karıştıran konu; bir işte çalışırken hem ders çalışabilir miyim hem de hobilerime devam edebilir miyim? Ben aynı zamanda bir çizerim, dijital çizim ve geleneksel çizimle uğraşıyorum(zaten lise de grafik tasarım seçmemin nedeni budur, o yüzden çizime benim için bir hobi diyemeyiz sanırım =)) yani arkadaşlar, sizce hepsini aynı anda sürdürebilir miyim? Açıköğretimin çok zorlamadığını biliyorum ama yinede size sorayım dedim.

Zaten kendiniz diyorsunuz, "hobiler". Boş vakitlerinizde veya boş bir anınızda hobilerinizi yapabilirsiniz. Hobinin amacı bu değil mi zaten?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı