Emre.wtd Hectopat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 353 9 Temmuz 2024 #1 Evde sabit internet olmadığı için internet cafeye gidip orada dizi indirmek istiyorum ama geçen sefer gittiğimde fazla indiremedim en hızlı şekilde nasıl indirme yapıp USB'ye atabilirim? Her bölüm 500 MB bu arada.
Evde sabit internet olmadığı için internet cafeye gidip orada dizi indirmek istiyorum ama geçen sefer gittiğimde fazla indiremedim en hızlı şekilde nasıl indirme yapıp USB'ye atabilirim? Her bölüm 500 MB bu arada.
Zerolite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 3.652 Makaleler 2 Çözümler 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #2 Internet Download Manager kurabilirsin, internetin bütün hızını kullanarak indirme yapıyor.
B bajosi Megapat Katılım 21 Şubat 2016 Mesajlar 166 Daha fazla Cinsiyet Diğer 9 Temmuz 2024 #3 Kafeye git cay ic telefondan wifiye gir
Emre.wtd Hectopat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 353 10 Temmuz 2024 #4 Zerolite dedi: Internet Download Manager kurabilirsin, internetin bütün hızını kullanarak indirme yapıyor. Genişletmek için tıkla... zaten internet download managerle indiriyorum
Zerolite dedi: Internet Download Manager kurabilirsin, internetin bütün hızını kullanarak indirme yapıyor. Genişletmek için tıkla... zaten internet download managerle indiriyorum