Nasıl hızlı kilo verilir?

Makaleler
8
108 kilodan 89 kiloya düştüm, tam 19 kilo verdim. Ama son 2-3 haftadır kilo vermem inanılmaz yavaş. 2-3 haftada 800 gram falan verdim. Tekrar hızlandırmak için neler yapabilirim?

19 kiloyu çok hızlı ve kendini aç bırakarak verdiysen metabolizman yavaşlamıştır. Bu da kilo vermeni yavaşlatmıştır.

Kas yapmak istemiyorum, zaten günlük sporumu yapıyorum. Günde 400-600 kalori yakıyorum. Fitness da aynı şeyi yaptıracak.

Aralıklı oruç
Aslında aralıklı oruç değil tam olarak, 1000-1500 kalori alıyorum günlük. 3 öğün yiyorum.

19 kiloyu çok hızlı ve kendini aç bırakarak verdiysen metabolizman yavaşlamıştır. Bu da kilo vermeni yavaşlatmıştır.
75 gün sürdü diyet.

O zaman biraz daha spor yapayım ve lifli besinler tüketeyim. Biraz da kahve. Bakalım sonuç ne olacak.

108 kilodan 89 kiloya düştüm, tam 19 kilo verdim. Ama son 2-3 haftadır kilo vermem inanılmaz yavaş. 2-3 haftada 800 gram falan verdim. Tekrar hızlandırmak için neler yapabilirim?
Dostum aşağıdaki cevaplarından kas yapmak istemediğini öğrendim fakat kas yapmak bu kadar kolay bir olay değil. Eğer düzgün bir kalori açığı düzgün bir beslenme ve düzgün bir antrenman sistemi kurarsan vücudunun, metabolizmanın sana verebileceği en iyi verimi almış olursun. Kardiyonun yanında ağırlık antrenmanlarını da eklemeni tavsiye ederim, bu şekilde çok daha hızlı bir şekilde yağ yakabilirsin.

Vücud kalori açığına alıştığı için kendini ona göre sınırlıyor.Cheat meal yapabilirsin bir öğün yüksek kalori alıp vücud eski haline döndüğünü sanacak ve hormonları eskisi gibi çalıştıracak.Youtube'dan araştırmanı öneririm.

Spora gitmek isterdim fakat maalesef param yok. Ayrıca 9 kilo fazlam kaldı, 80-85'e düşünce bırakacağım diyeti. Ardından yemek yeme düzenimi normalleştireceğim. Kilo almamak için de bisiklet süreceğim. Bisiklet oldukça kalori yaktırıyor.

Pizza falan yedim geçenlerde, değişen bir şey olmadı pek

Metabolizma hızlandıran besinleri tüketmeni önerebilirim hardal,acı biber bunlara örnek olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…