Nasıl hızlı kilo verilir?

Daha fazla  
Merhaba dostlar, acil kilo vermem gerek yaklaşık 1 ayda. İşte çalışıyorum ağır bir iş 1 ay sonra kampa gideceğiz (futbol) boy 181 kilo 74. amacım 68-67 civarına inmek. Açıkçası eve çok yorgun dönüyorum kardiyo veya fitness için çok yorgun oluyorum. Nasıl 1 ayda bu kiloyu verebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam bu söyliyeceklerim sağlıklı kilo verme yöntemi değildir haberiniz olsun. Öncelikle günlük yaktığın kaloriyi hesapla ve 1000 kalori az al. Artı olarak vücudundan su atmak için bol su iç, yeşillik tüket ve terlemeye çalış. 1 ay için sıfır carb. Diyetini de önerebilirim ama aktif olarak futbol oynuyorsan sahada gözün kararabilir (yaşandı).

Kaloriyi hesaplamam çok zor çünkü iş yerinde yemek sıkıntı aşçı geliyor o yapıyor yemeği içinde ne var bilmiyorum kendi koyuyor. Hafta sonları kardiyo mu yapayım yoksa yer hareketleri mi mevkim kaleci bu arada.

Yer hareketi ne oluyor hocam? Kardiyo yapmak hem kalp sağlığı açısından iyidir hem de kalori açığı yaratmanda yardımcı olur. Tek başına kilo verdirmez yani. Sen en kral kardiyoyu yap ama yediklerine dikkat etmeyip günlük kaloriyi geçersen o kardiyo bir işe yaramaz.

Yer harektlerı mekik şınav yarım bel plank squat falan. Kalori açığı faln biliyorum o olayları yardımın için sağ ol.

Tüm hamur işlerini, reçeli, balı,pekmezi, patatesi pirinci makarnayı, keki pastayı, böreği çöreği tamamen kes, içinde ilave şeker olan hiçbir şey yeme gerekirse sor bunda şeker var mı-koydunuz mu diye ve 16-8 aralıklı orucu yap. Ben 7 8 kilo vermiştim bu şekilde bir ayda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…