Nasıl İngilizce öğrenilir?

485258

Decipat
Sanırım inglizce seviyem A2 ve ben b2'ye kadar çıkartmak istiyorum. Neler yapmam lazım? Sorularım şu şekilde

1- İngilizce dilinde bebek kitapları okumak işe yarar mı?

2- Discord sunucuları işe yarar mı?

3- Siz ingilizceyi nasıl öğrendiniz ve neler yaptınız?

4- Filmleri TR dublaj + İngilizce alt yazı ile mi izlemeliyim yoksa inglizce + TR alt yazı ile mi?)

4- Filmleri TR dublaj + İngilizce alt yazı ile mi izlemeliyim yoksa inglizce + TR alt yazı ile mi?)
İngilizce seslendirme İngilizce alt yazı. Türkçe alt yazı hiçbir şey katmaz. Tabi anlamadığın her kelimenin veya cümlenin anlamını da araştıracaksın. Bunun için bir Chrome eklentisi vardı, bir tuşa basınca İngilizceden Türkçeye geçiyordu ve cümlenin anlamı görülebiliyordu. Bulursam yazarım.

Dualingo gibi programlara bakın. Wext kullanabilirsiniz ayrıca.

İngilizce tamamen speaking'e bağlı bir dil. Mümkünse bir kursa gidin temelinizi alın veya Discord'da İngilizce bilen insanlarla konuşun.

Discord sunucuları işe yarayabilir. Ben şahsen çok küçükken Roblox oynayarak geliştirdim üstüne Duolingo ekledim. En son B2 seviyesindeydim. Sizde deneyebilirsiniz.

1- İngilizce konuşmanı daha iyi hale getirebilir.
2- yarar.
3- kendim öğrendim ama tamamen ezbere dayalı olduğu için bu yıl ingilizcemi önemli ölçüde iyileştirdim ve eskisinden çok daha iyi ben oyunlardan ve yabancı videolardan öğrendim.
4- filmi 2 kere izleyebiliyorsan ilk önce dublaj sonra İngilizce + TR alt yazı.

Dualingo gibi programlara bakın. Wext kullanabilirsiniz ayrıca.

Hocam Wext'i ucuza almanın bir yolu var mı?

12 aylık paket uygun gibi 999TL. Ancak tek seferde 999TL mi çekecek yoksa aylık 83TL mi? Tek seferde verebileceğimi zannetmiyorum.

Hocam Wext'i ucuza almanın bir yolu var mı?

12 aylık paket uygun gibi 999TL. Ancak tek seferde 999TL mi çekecek yoksa aylık 83TL mi? Tek seferde verebileceğimi zannetmiyorum.

Eki Görüntüle 1656194
Bu güne ucuz baya. Cambly bakmıştım ben haftada 5 gün günde 30 dk yılda 45000 e geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…