İşte sen burda zenginsin orda değil. Sorunda burada . Ayrıca ailen olmadan zaten sorun olur. En ufağından orda kim ev verecek sana? Anca 500ıq bi çocuk olman lazım ki bi okul yatılı alsın.
Anladık dostum zenginsin. Vizen var mı? Pasaportun var mı? İngiltere seni istiyor mu? Ailen izin veriyor mu? İngilizcen var mı? Orada yaşayabilecek misin? Sınavları nasıl yapacaksın?
Ana dilini konuşamayan birini İngiltere'nin istediğini sanmıyorum. Sorduğunu sormadı. Okuduğunu anlamada bile problem var. B1 üstü bir İngilizce ve hocamın yazdıklarına ihtiyacın var. Bol şans.
Vizen yok. Pasaportun yok. Bir yere gidemezsin kusura bakma. İngiltere'de "Ege Çelik gelsin" diye yalvarmıyor. Bu yüzden bir şey yapamazsın kusura bakma tekrardan.
Ana dilini konuşamayan birini İngiltere'nin istediğini sanmıyorum. Sorduğunu sormadı. Okuduğunu anlamada bile problem var. B1 üstü bir İngilizce ve hocamın yazdıklarına ihtiyacın var. Bol şans.
Vizen yok. Pasaportun yok. Bir yere gidemezsin kusura bakma. İngiltere'de "Ege Çelik gelsin" diye yalvarmıyor. Bu yüzden bir şey yapamazsın kusura bakma tekrardan.
İyi bir yaşam için bence B1'den de iyi bir İngilizce lazım.