ArdaBaggins Picopat Katılım 2 Ekim 2021 Mesajlar 52 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2022 #1 Açtığım tüm Reddit hesapları ban evasion yüzünden otomatik ban yiyor. IP değiştirip hesap açarsam büyük ihtimal düzelecek, nasıl IP adresimi değiştirebilirim? Herhangi bir zararı sıkıntısı olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Şubat 2022
Açtığım tüm Reddit hesapları ban evasion yüzünden otomatik ban yiyor. IP değiştirip hesap açarsam büyük ihtimal düzelecek, nasıl IP adresimi değiştirebilirim? Herhangi bir zararı sıkıntısı olur mu?
eyre Kilopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 5.179 Makaleler 2 Çözümler 41 6 Şubat 2022 #2 Dinamik IP kullanıyorsanız modeme reset atmanız yeterli.
N naneliviski Hectopat Katılım 20 Kasım 2021 Mesajlar 49 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2022 #3 Modeme reset atmak yeterli olacaktır.
Veli1026 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.179 Makaleler 2 Çözümler 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2022 #4 eyre dedi: Dinamik IP kullanıyorsanız modeme reset atmanız yeterli. Genişletmek için tıkla... Hocam konu dışı ama dinamik-statik ayarı nereden yapılıyor?
eyre dedi: Dinamik IP kullanıyorsanız modeme reset atmanız yeterli. Genişletmek için tıkla... Hocam konu dışı ama dinamik-statik ayarı nereden yapılıyor?
Khajz Kilopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 2.627 Makaleler 1 Çözümler 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2022 #5 Veli1026 dedi: Hocam konu dışı ama dinamik-statik ayarı nereden yapılıyor? Genişletmek için tıkla... Onu siz yapamıyorsunuz, internet sağlayıcınızı arıyorsunuz ve aylık belirli bir ücret karşılığında size statik IP veriyor.
Veli1026 dedi: Hocam konu dışı ama dinamik-statik ayarı nereden yapılıyor? Genişletmek için tıkla... Onu siz yapamıyorsunuz, internet sağlayıcınızı arıyorsunuz ve aylık belirli bir ücret karşılığında size statik IP veriyor.
Veli1026 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.179 Makaleler 2 Çözümler 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2022 #6 Khajz dedi: Onu siz yapamıyorsunuz, internet sağlayıcınızı arıyorsunuz ve aylık belirli bir ücret karşılığında size statik IP veriyor. Genişletmek için tıkla... Allah'tan dinamik için ücret vermiyorlar. Oyunda sunucudan banlanıyorum, modemi resetliyorum, selamünaleyküm diye geri geliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Şubat 2022
Khajz dedi: Onu siz yapamıyorsunuz, internet sağlayıcınızı arıyorsunuz ve aylık belirli bir ücret karşılığında size statik IP veriyor. Genişletmek için tıkla... Allah'tan dinamik için ücret vermiyorlar. Oyunda sunucudan banlanıyorum, modemi resetliyorum, selamünaleyküm diye geri geliyorum.
Khajz Kilopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 2.627 Makaleler 1 Çözümler 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2022 #7 Veli1026 dedi: Allah'tan dinamik için ücret vermiyorlar. Oyunda sunucudan banlanıyorum, modemi resetliyorum, selamünaleyküm diye geri geliyorum. Genişletmek için tıkla... , statik IP'leri genelde resmi kurumlar kullanır o yüzden paralı, Serial BAN olan oyunda işe yaramaz o taktik ama
Veli1026 dedi: Allah'tan dinamik için ücret vermiyorlar. Oyunda sunucudan banlanıyorum, modemi resetliyorum, selamünaleyküm diye geri geliyorum. Genişletmek için tıkla... , statik IP'leri genelde resmi kurumlar kullanır o yüzden paralı, Serial BAN olan oyunda işe yaramaz o taktik ama