Nasıl iş bulabilirim?

RADAMENCY

Centipat
Daha fazla  
18 yaşımı doldurdum. Araba sürücü belgem de var, lise mezunuyum. Çalışmak için iş arıyorum ama bulamıyorum. Birkaç kişiyle konuştum haber vermediler, nasıl iş bulabilirim çalışabileceğim? Herhangi bir iş olur fark etmez para mı kazanabilim yeter.

18 yaşımı doldurdum. Araba sürücü belgem de var, lise mezunuyum. Çalışmak için iş arıyorum ama bulamıyorum. Birkaç kişiyle konuştum haber vermediler, nasıl iş bulabilirim çalışabileceğim? Herhangi bir iş olur fark etmez para mı kazanabilim yeter.
İş kura bakabilirsin, ordan veya indeed, kariyer.net veya eleman.net gibi sitelerden iş başvurusu yapabilirsin bence şahsi olarak ilan veren firmayı arayabilirsin.

Yetenekleriniz ve yapabilecekleriniz doğrultusunda iş aramaka daha mantıklı olur. Kendinize güzel bir CV hazırlayın. Çeşitli iş ilanları yayınlayan siteler mevcut oralarda yapabileceğiniz iş ilanlarına başvuru yapabilirsiniz.
Herhangi bir iş olur fark etmez para mı kazanabilim yeter.
Burada size şu işi yap dememiz doğru olmaz, herkesin kapasitesi ve beklentisi farklıdır.

Hocam internetten bulmaya çalışırsanız zibilyon tane şart istiyorlar CV falan gerekiyor. Allah'ın çiğköftecisi CV'yi ne yapacaksa artık. Eleman arayan yerler illaki vardır çevrenizde.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı