Nasıl iş bulabilirim?

storm51

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. 17 yaşında bir erkeğim. Geçenlerde Binomo da 500 TL kaybettim. Psikolojim bozuldu. Ruhsal bir çöküntü içerisindeyim günlerim çok boş geçiyor. Çalışmak istiyorum ama iş yok. Aradım taradım sosyal medyaya da baktım ama yok. İnternetten de para kazanamıyorum. Nereden nasıl iş bulabilirim?

Arkadaşlar merhaba. 17 yaşında bir erkeğim. Geçenlerde Binomo da 500 TL kaybettim. Psikolojim bozuldu. Ruhsal bir çöküntü içerisindeyim günlerim çok boş geçiyor. Çalışmak istiyorum ama iş yok. Aradım taradım sosyal medyaya da baktım ama yok. İnternetten de para kazanamıyorum. Nereden nasıl iş bulabilirim?

Bulunduğun bölgedeki işlek yerlere git. Çay ocağı olsun o olsun bu olsun onlara sorabilirsin eleman lazım mı diye.

Şimdiden geçmiş olsun ben 15 yaşımdan beri iş arıyorum 23 yaşımdayım hala iş yok.

Öncelikle Binomo gibi platformlardan uzak dur. Borsa ve kripto bir ilüzyondur tavuk gibi yolarlar adamı. O gördügün yorumların hepsi sahte. Fare kapanı taktigi uygularlar adama. 18 yaşına gelince çevrende sana yakın olan bir yerde bir fabrikada işe gir. en azından seni tok tutacak bir iş ögren. sonrasında para biriktirmeye başla ve sermaye yarat kendine. o noktadan sonra piyasayı gözlemleyip internetten araştırıp ona göre iş kurarsın.
iş begenmemezlik yapma ben 17 yaşımda tarlada üzün bağında amelelik yapıyordum. kafelerde garsonluk yapıyordum. şimdi ise Türkiyenin en büyük kurumsal firmalarından birinde çalışıp hayatımı yaşıyorum

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı