Nasıl iş bulunabilir?

Siz ne istiyorsunuz tam olarak İstanbul'da iş bulamama ihtimaliniz dahi yok şartlarınız falan mı var
fark etmez iş olsun yeter ancak ağır iş olmasın çok ağır işlerde çalıştım gücüm yetmiyor artık

En basit kendi blog sitenizi kurun, Google Adsense yayınlayın ve kazanın. Daha zahmetsiz olsun derseniz hazır makale yazıp satışını yapın.

Köfteci Yusuf'ta garsonluk için başvurabilirsiniz. İlk 1-2 ay alışma süreci zorlayabilir ve çalışma saatleri fazladır ama işsizlikten iyidir bence. Direkt gidin ama iş başvurusu yapmak istiyorum demeyin değerlendirmeye almak için bekletilir onun yerine şube müdürüyle veya müdür yardımcısıyla görüşmem mümkün mü diye sorun birilerine, müdüre iş başvurusu yapmak istiyorum kalıcı eleman olarak çalışacağım bir hafta içinde işe başlayabilirim diyebilirsiniz. Kalıcı olmasanız bile 1-2 ay sonra çıkacak imajı vermeyin dikkate alınmazsınız. Öz güvenli durmaya özen gösterin. Ben sürekli yaz tatillerinde çalıştığım için direkt belgelerle gidiyorum 2 gün sonra işbaşı yapabiliyorum eski personel olduğum için ama ilk işe girdiğimde de bu şekilde girdim.

En basit kendi blog sitenizi kurun, Google AdSense yayınlayın ve kazanın. Daha zahmetsiz olsun derseniz hazır makale yazıp satışını yapın.

Böyle demesi kolay siz yapıyor musunuz? Öyle olsaydı kimse dışarıda çalışmazdı.

Fark etmez iş olsun yeter ancak ağır iş olmasın çok ağır işlerde çalıştım gücüm yetmiyor artık

İstanbul'un hangi bölgesindesiniz örnek veriyorum giyimkent veya Bayrampaşa tarzı yerlerinde iseniz hafif bir iş beklemeyin 20 yaşındasınız hiç mi uzmanlık alanınız yok

En basit kendi blog sitenizi kurun, Google Adsense yayınlayın ve kazanın. Daha zahmetsiz olsun derseniz hazır makale yazıp satışını yapın.
aga vergisinden tut çalışma alanım yok ailemle beraber yaşıyorum hadi bi çılgınlık yaptım diyelim yapacağım iş tutarımı? orası da var

Hocam bu makale konusunu biraz daha açabilir misiniz nasıl yapılıyor? Araştırmayı severim makale de yazabilirim. Mesela biyoloji falan gider mi?

aklımda hamburger satan iş yerleri var ama oralar bana çok uzak daha öncesinden depo elemanı olarak çalıştım işe sürekli geç kalıyordum ve metroyla gidiyordum metorda uzaktı biraz

Aklımda hamburger satan iş yerleri var ama oralar bana çok uzak daha öncesinden depo elemanı olarak çalıştım işe sürekli geç kalıyordum ve metroyla gidiyordum.

Köfteci Yusuf'ta bazı bölgelere servis mevcut. Şubeden şubeye değişiyor ama servis olabilir. Geç kalmak konusunda da yapabileceğiniz bir şey yok hocam hayat şartları mecburen zamanında işe gideceksiniz. Sürekli geç kaldığınız zaman hiçbir yerde kalamazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…