Nasıl iş bulunur?

Geçmiş olsun hocam ama geçecek. Ben öncesinde cathering işi yapıyordum yakın zamanda fuar buldum 1 haftalık, totalde 7 bin ödeme aldım. Bakalım umarım ilerde daha fazla çıkar ama bir şe ydaha öğrendim. İnsanlar nasıl bu tarz işleri yıllarca yapıyor akıl alır gibi değil

Git utangacligina baslatma sonra is bulamadkm diye çok ağlarsın. Simdi 3 haftadir isteyim ogrendiklerimi soylicem eger amacin cabime 2-3 kurus para girsin ise her yere sor ama yok ben o şirkette yükselmek istiyorum diyorsan daha az iş yapan yere git . Mesela bazi buyuk A.Ş.leri 4-5 bazen daha fazla yere sahip oluyor bunlardan çok çalışanların amirleri denetimleri sıkıntılı geciyor ortam stresli kimse anlaşamıyor herkes kisa bir sure sonra cikiyor. Bu yuzden bu yerler amir bulamiyor bunlar ise az is yapan kisma arka isleri yukluyor otomat depo gibi isler bunlar denetimden yuksek puan aliyor fazla musteri yok bu yuzden fazla streste yok bu yuzden calisanlar uzun sureli oluyor bunlar arasindan ise vardiya amirleri cikiyor ve diger yerlere seflik yapiyor sende amacina gore bunu dikkate al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…