Ne önerirsiniz peki hocam? 1 haftadır bilgisayarla tek yapabildiğim CS :GO oynamak Hatta Silver 2 oldum ama sıkıldım 1 haftada.
Bir şeyler yapmak istiyorum. Ne ile başlamam daha iyi olur?
Hocam ozur dilerim ya. Dun direkt cikmam gerekiyordu cevabiniza bakip hemen cikmistim. Kusura bakmayin. Ben de zaten Udacity diye bir site buldum code.org gibi bir site ama bildiginiz ders aliyorsunuz. Haftasonu temiz bir baslangic yapmayi dusunuyorum.
Dil olarak ise Python dusunuyorum ama Javascript de diyor orada. Ama Javascript'in zor oldugunu da ekliyor
Yardiminiz icin sagolun bu arada. Okumamin sebebi umursamamam degildi yani hocam kusura bakmayin lutfen.
Hocam Google'da bir arama yapayim dedim de ben coktan basladim herhalde. Bir de su okul denen sey olmasa ne guzel olacak sabah aksam test cozmem gerekiyor illa. Gereksiz gereksiz seyler...
Her neyse hocam ben Javascript'i cok samimi buldum ve hosuma gitti elim alisiyor gibi JavaScript
Cok iyi ogretiyor. Birinci asamayi daha yeni kavradim. Yukaridaki kodu bakmadan falan yazmaya calisiyorum, oluyor iste yavas yavas da olsa
Okul buyuk engel ama yine de haftasonlari calissam bile ogrenebilirim bence.