Nasıl kafaya takılmaz?

selimtti

Decipat
Yer
Beyazsaray
Çok ciddi şekilde maddi olarak kafama taktığım durumlar var. Bilgisayar istiyorum para yok diyorum. Kendim kazanayım diyorum iş bulamıyorum. İnternetten kazanayım diyorum onlarca saçma sapan seçenek çıkıyor karşıma. Konu konuyu doğurunca gerçekten ciddiye binmeye başladı bir süreden sonra. Son 1 yılım her günü böyle. Bugün yaklaşık 4 saattir bilgisayar başındayım ve 2,5 saat gibi bir süre sadece internetten para kazanma yollarına baktım. Kendime YouTube kanalı açmak istiyorum fakat kişisel bilgisayarım yok. Yine konu konuyu doğuruyor. Geceleri uyumak mucize gibi gelmeye başladı. Bu kafaya takma durumundan bıktım boynuma kadar geldi durum. Belki de Türkiye'de her şey pahalı olduğu içindir, bilmiyorum. Bu durumdan nasıl kurtulabilirim? Kurtulamam da en azından nasıl azaltabilriim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hepsinin ucu iş bulmaya çıkıyor maalesef. Hiç yoktan marketlere veya fast food zincirlerine bakabilirsiniz. Onlar genelde genç çalışan arıyorlar. Benim de ilk iş deneyimimim Burger King'de olmuştu. Tabii bildiğim kadarıyla 16 yaş ve üstünü alıyorlar, yaşınız profilinizdeki gibi 14 ise yapacağınız hiç bir şey yok.

Genelde çoğu kişi aynı psikolojide ama tavsiyem başka şeylere yönelmek. Kitap okumak vs. Yani bir şeyle meşgul olun ki boş dururken aklınıza bu sorular gelemesin.

Al sat yaparak para kazanabilirsin, indirimleri takip et al sat yap. Ve ya aliexpressden ilk kullanıcı bonusu ile ucuza şeyler alıp burada satabilirsin.

Yaş 14 ise kendini bool bol manevi olarak doyurmanı ve okuluna yönelmeni öneririm. Kısa vadede para sana satın alım karşısında bir güç uyandırır. Sonra onun ne kadar kolay bir şey olduğunu fark edersin. Boş ver abicim kendine para kazanma değil gelecek için ne yapabilirim diye strese sok. İstediğin şeyler zaman içinde zaten istemesen de olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…