YouTube Nasıl kanal açıp edit yapılabilir?

BestOfFadeleS

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Evde çok boş zamanım var ve bunu bu şekilde değerlendirebileceğimi düşünüyorum. Aklıma hep takılıyor editörler hangi kafayla şu editi yapim diye düşünüyorlar acaba benim hiç aklıma gelmez böyle şeyler. Mesela yayınlardan kesit alıp edit yapmak istiyorum ama hiçbir bilgim yok ve ne editi yapabilirim ne sesi kullanabilirim aklıma hiç gelmiyor. Bundan da öte nasıl kanal açabilirim? YouTube için söylüyorum.

Evde çok boş zamanım var ve bunu bu şekilde değerlendirebileceğimi düşünüyorum. Aklıma hep takılıyor editörler hangi kafayla şu editi yapim diye düşünüyorlar acaba benim hiç aklıma gelmez böyle şeyler. Mesela yayınlardan kesit alıp edit yapmak istiyorum ama hiçbir bilgim yok ve ne editi yapabilirim ne sesi kullanabilirim aklıma hiç gelmiyor. Bundan da öte nasıl kanal açabilirim? YouTube için söylüyorum.

YouTube'da CapCut edit eğitim var ona bakabilirsin.

itemsatista al sat yap daha karlı

İtemsatış'ta al sat yap daha karlı.

Anlamadım?

YouTube'da CapCut edit eğitim var ona bakabilirsin.

Hocam CapCut vs kullanmayı az çok biliyorum ki bunlara YT'den bakılır, benim demek istediğim nasıl böyle bir düşünce yapısına sahip olabilirim veya editde kullanmaya şarkılar fotoğraflar falan nerede bulabilirim veya aklıma gelir gibisinden soruyorum. Ve dahası mesela.

Anlamadım?

Hocam CapCut vs kullanmayı az çok biliyorum ki bunlara YT'den bakılır, benim demek istediğim nasıl böyle bir düşünce yapısına sahip olabilirim veya editde kullanmaya şarkılar fotoğraflar falan nerede bulabilirim veya aklıma gelir gibisinden soruyorum. Ve dahası mesela.

Dostum kısa ve net.
Fikir: Bol bol içerik izle (YT, klip, kısa film), etrafına bak, farklı sanat dallarından ilham al. En önemlisi: Dene!
Materyal (Müzik/Foto): telifsiz siteler (pexels, unsplash, pixabay vb.) Ve telifsiz müzik platformları (epidemic sound, artlist, YT kütüphanesi vb.) İşini görür. Kendi çekimlerin en özgün.

Item satışta bir şey alıp daha pahalıya sat diyor.

Size önerim paranız varsa direkt Adobe üyeliği satın alın. CapCut ile edit yapmak aşırı zor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı