YouTube Nasıl kanal açıp edit yapılabilir?

Size önerim paranız varsa direkt Adobe üyeliği satın alın. CapCut ile edit yapmak aşırı zor.

Değil, CapCut aşırı fazla kolay, After Effects'de profosyonelim fakat AE tam bu işler için değil, şimdi CapCut'tan yapın, eğer ileride 20 50 bin abone filan olursanız geçersiniz.

Evde çok boş zamanım var ve bunu bu şekilde değerlendirebileceğimi düşünüyorum. Aklıma hep takılıyor editörler hangi kafayla şu editi yapim diye düşünüyorlar acaba benim hiç aklıma gelmez böyle şeyler. Mesela yayınlardan kesit alıp edit yapmak istiyorum ama hiçbir bilgim yok ve ne editi yapabilirim ne sesi kullanabilirim aklıma hiç gelmiyor. Bundan da öte nasıl kanal açabilirim? YouTube için söylüyorum.
Hocam hiç eğitim vs. almayın eğer mobilden yapacaksanız CapCut ve Alight Motion dışında kullanmanızı önermem. Benim yaptığım editler var instanı verirsen yardımcı olabilirim.

Okuduğumu kim söyledi. 😆

Biliyorum hocam montaj için CapCut daha basit arayüze sahip, edite gelince efektler kısıtlı.
Bak eğer ben profosyonel videolar yapacağım diyorsan Pr alabilirsiniz veya almadan kullanabilirsiniz 😀. Ama bence CapCut çok yeterli.

CapCut bütün arayüz için Pro güncelleme istiyor ve aylık 500 TL. Gibi bir rakamı var. YouTube icin edit yapacaksan Premiere Pro kullan. Ben full Adobe Creative Cloud'u aylik 717 liraya kullanıyorum YouTube için. CapCut ile uğraşma. YouTube'da herkes Premiere Pro dersi anlatıyor ücretsiz. 2 gününü ayır herkesi izle öğren videolardan gerisi kolay.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı