B Birisi42 Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 4.028 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Mars 19 Haziran 2021 #31 Öncelikle kestikten sonra bir tabağa koyarım ve çekirdeklerini ayırırım. Duruma göre ya ağzımdan tükürürüm ya da çatalla alırım.
Öncelikle kestikten sonra bir tabağa koyarım ve çekirdeklerini ayırırım. Duruma göre ya ağzımdan tükürürüm ya da çatalla alırım.
Afelyoss Decapat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 594 Çözümler 4 Yer u 19 Haziran 2021 #32 Monkey! Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Monkey! Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
2 260112 Kilopat Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 7.035 Makaleler 2 Çözümler 44 19 Haziran 2021 #33 Çekirdekli yiyorum hissetmiyorum bile.
Onur 2604 Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 269 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2021 #34 Said Nursi Hzretleri dedi: Gençler, karpuzu nasıl yiyorsunuz? Misafirliğe vs. gittiğimde çekirdeği ile beraber yiyorum. Kendim yerken çekirdeğini ayırıp yiyorum ya da ağzımda ayırıyor tükürüyorum. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et kebap yapıp yiyiyorum
Said Nursi Hzretleri dedi: Gençler, karpuzu nasıl yiyorsunuz? Misafirliğe vs. gittiğimde çekirdeği ile beraber yiyorum. Kendim yerken çekirdeğini ayırıp yiyorum ya da ağzımda ayırıyor tükürüyorum. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et kebap yapıp yiyiyorum
Dexa_69 Hectopat Katılım 17 Haziran 2021 Mesajlar 286 Yer X Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Haziran 2021 #35 Çekirdekleri ile, tabiri caizse "lööp lööp" atıyorum.
Enter your title Hectopat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 522 Çözümler 1 19 Haziran 2021 #36 Çekirdeklerini söküp ağzıma attıktan sonra büyük dilim halinde yiyorum(büyük dilim olması suyunun kaçmaması çekirdekler ise tadını bozmaması için)
Çekirdeklerini söküp ağzıma attıktan sonra büyük dilim halinde yiyorum(büyük dilim olması suyunun kaçmaması çekirdekler ise tadını bozmaması için)