Mr.Tulpar Decapat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 94 Yer Phoenix Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Youtuber/Editör/Oyun haber yazarı 26 Eylül 2023 #1 2 haftadır duygusal bunalım içerisindeyim berbat hissediyorum ne yaparsam yapayım içimde bir acı var normalde anti depresan alıyordum ama oda etki etmiyor artık ne yapmalıyım iyi hissetmek için?
2 haftadır duygusal bunalım içerisindeyim berbat hissediyorum ne yaparsam yapayım içimde bir acı var normalde anti depresan alıyordum ama oda etki etmiyor artık ne yapmalıyım iyi hissetmek için?
gen2 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 10.107 Makaleler 1 Çözümler 70 26 Eylül 2023 #2 Mr.Tulpar dedi: Bu aralar duygusal bunalım içersindeyim normalde antidepresan alıyordum ama artık oda etki etmiyor kendimi nasıl daha iyi hissedebilirim? Genişletmek için tıkla... Tabii ki bolca hareket ederek spor mesela, insanlara yaklasarak yeni insanlar taniyarak. Kaldir kafani klavyeden.
Mr.Tulpar dedi: Bu aralar duygusal bunalım içersindeyim normalde antidepresan alıyordum ama artık oda etki etmiyor kendimi nasıl daha iyi hissedebilirim? Genişletmek için tıkla... Tabii ki bolca hareket ederek spor mesela, insanlara yaklasarak yeni insanlar taniyarak. Kaldir kafani klavyeden.
odinallfather Hectopat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 557 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2023 #3 Arkadaşlarınızla dışarı çıkabilirsiniz.