Yedinci Mühür
Decapat
Üstteki iki arkadaşın tavsiyesini de uygulayın hocam. Önce temiz formatınızı atın sonra da o temiz makinanızla tüm şifrelerinizi değiştirin. Yeni şifreleriniz öncekilerle ve kişisel bilgilerinizle alakalı olmasın, özel karakterler içersin ve biraz da uzun olsun.
Bir de sosyal medya, steam vb. hesaplarınıza tanımlı, şifrelerinizi unuttuğunuz zaman sıfırlama için kullandığınız belli bir e-postanız vardır mutlaka, muhtemelen Google hesabınız olabilir. İşte o e-posta adresinin bu hesaplarınızda hâlâ geçerli olduğuna, bu e-postaya erişimin ise sadece sizde olduğuna emin olun.
Eğer bu e-postaya erişim yalnız sizde değilse, şifreyi değiştirseniz bile karşı taraf aynı e-posta adresi ile tekrar şifre sıfırlamaya çalışabilir; durum böyleyse yeni bir e-posta alıp bir an önce hesaplarınıza onu tanımlayın ve eskisiyle bağlantılarını kesin.
Antivirüs programları format atma diye var zaten...Temiz bir format atmanız tavsiyemdir ve norton antivirüs programı kullanmanızı öneririm.
Antivirüs programları format atma diye var zaten...
AVG'nin o uyarısı önemsiz, tracking cookie uyarısı.
Crackli yazılımları antivirüs programınla tarama dışı bıraktıysan sorunun kaynağı o diye düşünüyorum.
Tüm crackli yazılımları sil.
Malwarebytes'ın Premium özelliğini devre dışı bırak, eğer aktifse. Sonrasında tarama gerçekleştir. Tarama sonunda tehditleri karantinaya al, bilgisayarı yeniden başlat.
Kaspersky'ın kendi sitesinden Kaspersky Internet Security ürününün 30 günlük deneme sürümünü indir.
Tam tarama yap, çıkan tehditleri karantinaya al. Sistemi yeniden başlat.
Aşağıdaki bağlantıdan Complete Internet Repair indir, aşağıdaki videoya göre kullan: (Windows Firewall'ı tikleme.)
192.168. ile başlayan sitede panel şifresini değiştir. (giriş şifresi)
Telefonun android ise Malwarebytes indirip sistemi tarat.
İkinci bir bilgisayar varsa o bilgisayarı da KIS ile tarat.
Daha sonra haveibeenpwned.com'a gir, gmail adresini yaz.
Hangi veri ihlaline uğradığın platform varsa, o platformlardaki şifrelerini değiştir.
Kredi kartım yok . Ve Mailimde steam ya da kitap alışveriş siteleri vardı . Şifreleri değiştirdim ama endişelencek bir şey var mı ?Tüm şifrelerinizi, kredi kartı bilgilerinizi değiştirin.
Malwarebytes deneme sürümü bitik. Dün tarama yaptım temiz çıktı . Kaspersky kurdum ama 20 dk geçti hala 100de 1 uzun sürdü diye kapattım .Antivirüs programları format atma diye var zaten...
AVG'nin o uyarısı önemsiz, tracking cookie uyarısı.
Crackli yazılımları antivirüs programınla tarama dışı bıraktıysan sorunun kaynağı o diye düşünüyorum.
Tüm crackli yazılımları sil.
Malwarebytes'ın Premium özelliğini devre dışı bırak, eğer aktifse. Sonrasında tarama gerçekleştir. Tarama sonunda tehditleri karantinaya al, bilgisayarı yeniden başlat.
Kaspersky'ın kendi sitesinden Kaspersky Internet Security ürününün 30 günlük deneme sürümünü indir.
Tam tarama yap, çıkan tehditleri karantinaya al. Sistemi yeniden başlat.
Aşağıdaki bağlantıdan Complete Internet Repair indir, aşağıdaki videoya göre kullan: (Windows Firewall'ı tikleme.)
192.168. ile başlayan sitede panel şifresini değiştir. (giriş şifresi)
Telefonun android ise Malwarebytes indirip sistemi tarat.
İkinci bir bilgisayar varsa o bilgisayarı da KIS ile tarat.
Daha sonra haveibeenpwned.com'a gir, gmail adresini yaz.
Hangi veri ihlaline uğradığın platform varsa o platformlardaki şifrelerini değiştir.
@24099 sizce ne yapmalıyımKredi kartım yok . Ve Mailimde steam ya da kitap alışveriş siteleri vardı . Şifreleri değiştirdim ama endişelencek bir şey var mı ?
Malwarebytes deneme sürümü bitik. Dün tarama yaptım temiz çıktı . Kaspersky kurdum ama 20 dk geçti hala 100de 1 uzun sürdü diye kapattım .
@Murat5038 Hocam sizin düşünceleriniz nedir ?