Nasıl kilo alınır?

Arkadaşlar, boyum 175 ve kilom 58.

Nasıl kılomu arttırabılırım ya da kendıme gore besın programı nasıl yapabılırım?

Hocam günlük kalori ihtiyacınızın üstünde almaya özen gösterin

Ne kadar sağlıklı olduğu tartışılır ama büyük ihtimalle yağ oranın düşüktür diye tahmin ediyorum. 2 paket jumbo noodle (1200), 1 paket yer fıstığı (2 paket yersen ki yenir bir öğlen bir akşam olmak üzere 1p. 980-2P1960) gainer ( 300 gram 1200). Toplam alman gereken kaloriyi bu şekilde alabilirsin. Dikkatini çekerim ki bunlar sadece senin yemen gerekenler ayrıyeten evdeki yemeklerden 1 tabak yesen 700 kaloride oradan gelse 5000 kaloriye yakın alırsın. Bunları yapıp kilo almaman imkansız alamazsan da sağlık problemin var demektir doktora görün.

Saçma gelecek ancak gerçekten sürekli yerseniz yani mesela makarna seviyorsundur amacın kilo almak olduğu için normalde 2 tabak yiyorsan 3 tabak ye ya da boş durduğunda kendine yüksek kalorili shakeler yap ama sürekli bir şeyler ye yeki kilo alasın bana böyle derlerdi inanmazdım ama cidden işe yarıyor.

Arkadaşlar, boyum 175 ve kilom 58.

Nasıl kılomu arttırabılırım ya da kendıme gore besın programı nasıl yapabılırım?
Sizi tok tutan besinlerden uzak durun ayrıca metabolizmanızın hızlanmaması için fazla meyve yemeyin. Ayrıca sağlıklı kilo alın önünüze geleni yemeyin, ha abi ben öküz gibiyim yiyorum yiyorum kilo alamıyorum diyorsan kardeşim o zaman önüne gelen her şeyi yiyeceksin hamburger de yiyeceksin pizza da yiyeceksin çikolata da yiyeceksin.

Jumbo noodle 300 kalori olarak gozukuyor ınternetde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…