Gıda Nasıl kilo alınır?

Merhaba, boyuma göre neredeyse 20-25 kg eksiğim var. İlk olarak dirty bulk yapacağım, ardından daha sağlıklı beslenmeye başlayacağım. 100 gün boyunca mümkün olduğunca dirty bulk yapmak istiyorum. Bu nedenle, bana günlük yemek önerileri verir misiniz? Aile evinde yaşıyorum, bu yüzden ev yemeklerine fazladan ekleyeceğim. 2-3 bin kalori evde yapılan yemeklerden alsam. Bana yine fazladan yiyeceğim yüksek kalorili ve uygun fiyatlı kilo aldıracak şeyler önerir misiniz?

Metabolizmam hızlı ama yine de ne kadar alırsam kar.

Pirinç unu. Pirinç ununu sütle pişir sonra içine harnup tozu ekle (istersen çikolata da koyabilirsin tatlanması için).

Su içmeni biraz biraz yavaşlat çok ye ama çok abartma çok abartırsan sadece yağ çıkar kas çıkmasını istiyorsan az az karbonhidratlı beslenerek yapman gerekiyor bunu YouTube'da falan daha detaylı anlatıyorlar.

Yer fıstığı ezmesi de koyabilirsin karışıma.
Pirinç unu. Pirinç ununu sütle pişir sonra içine harnup tozu ekle (istersen çikolata da koyabilirsin tatlanması için).

Daha once dirty bulk yaptiniz mi?

Kilo almak için yüksek karbonhidratlı yemeklerle beslenmelisin ve her şeyden daha önemlisi öğün sıklığını artırmalısın. Günde 1-2 öğün sağlam yiyip ben doydum deyip yemeyi bırakmamalısın. her 3-4 saatte bir yemek yemelisin. Ara öğünlerde marketten veya toptancı marketlerden aldığın çerezleri (kaju, fıstık, badem vb.) yiyebilirsin, çünkü çerezler besin açısından önemlidir. Konu aslında tamamen TDEE ile ilgili; ne kadar kalori ihtiyacın varsa, o kalorinin daha fazlasını yemelisin. Bunu da "TDEE Calculator" aratarak öğrenebilirsin. örneğin 2000Kalori ise 2000 kalorinin üzerinde yemen gerek tabi bu bilimsel ve hesaplı kısmı bu tarz şeylere girip kalori hesabı yapmana gerek yok ne bulursan ye.

Ufak tüyolar vereyim Suyunu yemekten sonra veya yemek sırasında içersen miden dolu olmaz, böylelikle daha fazla yiyebilirsin. Spor yaparsan tadından yenmez. Tabi ben böyle söylüyorum ama sen bunları kendine göre şekillendireceksin seni en iyi sen tanırsın. Tek yapman gereken, ne kadar yiyorsan daha fazlasını yemek ve midenin sürekli dolu olması. ilerleyen zamanlarda disiplinle kalıp kilo alırsan yorumunu beliyor olacağım.

Knk bende bundan 1 ay önce 48 kiloydum şuan da 60 kilodayım yurtdışından babam hap gibi bişey aldı sabahları uyanır uyanmaz bı tane atıyorsun ağzına küçük hap şeklinde bı kutuda 60 tane oluyor fiyatı 1200 TL ve çok fena yemek yediriyor yani 1 ayda 12 kilo aldım düşün ilacın ismini tam hatırlamıyorum ama çok fazla yemek yiyorsun yani tek oturuşta 2 ekmek bitiriyorum babamlar bu kadar yemek nereye gidiyo diye soruyor bazen ama full yağlı şeylere aban önüne ne gelirse ye sürekli yemeye çalış özellikle akşamları ye

Adı ne hocam ve bir yan etkisi zararı vs var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…