Nasıl kilo alınır?

Mr.White9

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, ben ideal kilomun yaklaşık 30 kilo altındayım. Boyum da yaşıtlarıma göre uzun, uzaktan bakılınca Slenderman'e benziyorum. Gövdem çubuk gibi, ne kadar yemek yesem de sanki midem yerine çöp kutusuna gitmiş gibi oluyor. Kilo alamıyorum, ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kirli kilo almak için cici bebe kesinlikle önerimdir.

Bilgisayar başında otururken, karnınız acıktığında falan canınız çekmese dahi cicibebe yiyin. Her anınızda hayatınızda bulunsun. Ben 1 ayda yaklaşık 4-5 kilo kadar aldım. 2 günde garanti 1 beyaz paket cicibebe bitiyordu. Tabii normal 3 öğün yemek düzenimi bozmadan ekstra aldım.

Ne yaparsam yapayım alamadım cream of rice denedim yok abi Max 1 kilo alabildim tadı artık berbat gelmeye başlamıştı öyle kalori yakan biride değilim oturduğum yerden kalkmam ama alınmıyor ayrıca kilo almak istiyorsan demir gibi irade lazım ben 1 ay dayanabildim o iğrenç cream of rice i yemeyi spora git diyorlar yoruldugun için acikirsin daha fazla yersin ama inanılmaz yemek seçiyorum öyle her şeyi yemem yapılan yemeğin tadı kötüyse kalkarım hiçbir şey yemem aç uyurum.

Doktora gittiniz mi? Neden kilo alamıyorsunuz kan değerlerine falan baktırdınız mı?

Bunun dışında zayıf olma nedenleri arasında sindirim sistemi bozuklukları, metabolizmayı hızlı çalıştıran hipertiroid gibi hormonal hastalıklar, bağırsak parazitleri ve emilim bozuklukları, kilo alma korkusu, psikolojik bozukluklar ve buna bağlı iştah kesilmesi, yeme bozukluğu, kullanılan ilaçlar ve bunların etkisi, fazla fiziksel aktivite yapanlar, kanser, tüberküloz, kronik diyare gibi zayıflatan hastalıklar ve düzensiz yemek yemek ve uzun açlık gibi sebepler gösterilebilir.
memorial.com

Doktora gittiniz mi? Neden kilo alamıyorsunuz kan değerlerine falan baktırdınız mı?

Bunun dışında zayıf olma nedenleri arasında sindirim sistemi bozuklukları, metabolizmayı hızlı çalıştıran hipertiroid gibi hormonal hastalıklar, bağırsak parazitleri ve emilim bozuklukları, kilo alma korkusu, psikolojik bozukluklar ve buna bağlı iştah kesilmesi, yeme bozukluğu, kullanılan ilaçlar ve bunların etkisi, fazla fiziksel aktivite yapanlar, kanser, tüberküloz, kronik diyare gibi zayıflatan hastalıklar ve düzensiz yemek yemek ve uzun açlık gibi sebepler gösterilebilir.
memorial.com
Hocam demir eksikliğim var, kan değerlerimde biraz düşük

Hocam kaç yaşındasınız?
Hocam tam açıklamak istemiyorum ama ergenim

Kirli kilo almak için cici bebe kesinlikle önerimdir.

Bilgisayar başında otururken, karnınız acıktığında falan canınız çekmese dahi cicibebe yiyin. Her anınızda hayatınızda bulunsun. Ben 1 ayda yaklaşık 4-5 kilo kadar aldım. 2 günde garanti 1 beyaz paket cicibebe bitiyordu. Tabii normal 3 öğün yemek düzenimi bozmadan ekstra aldım.
Hocam cicibebe denedim böyle karıştırdım birşeylerle, hiç akışkan değildi böyle zor akıyordu

Hocam cicibebe denedim böyle karıştırdım birşeylerle, hiç akışkan değildi böyle zor akıyordu
Normal yiyin hocam, çay büskivi gibi bilgisayar başında falan ağzınız hiç boş durmasın.

Merhaba, ben ideal kilomun yaklaşık 30 kilo altındayım. Boyum da yaşıtlarıma göre uzun, uzaktan bakılınca Slenderman'e benziyorum. Gövdem çubuk gibi, ne kadar yemek yesem de sanki midem yerine çöp kutusuna gitmiş gibi oluyor. Kilo alamıyorum, ne yapabilirim?

Genetik. Kimi insan en ufak yiyecekte kilo alırken kimi dünya kadar yese bile almaz.

Bomboş paketli gıdalar yiyeceğine kalori saymaya başlasan daha iyi olur. Şimdiye kadar yiyip kilo alamıyorum diyen kaç kişiyi tanıdıysam hiçbiri düşündüğü kadar yemek yemiyordu. Sporunu yapıp temiz karbonhidratlarla kaloriyi doldur ve kendini sürece bırak.

Hocam demir eksikliğim var, kan değerlerimde biraz düşük

Hocam tam açıklamak istemiyorum ama ergenim

İlk önce doktora gidin, tam bir kontrol yaptırın. Sağlığınızda sorun var mı, eğer sorun varsa ilk onu düzeltin. Eğer yoksa da yaşınız yeterliyse fitness yapmaya başlayın. Biraz küçüğüm derseniz de bir spor ile ilgilenmeye başlayın. Sadece yağ ile beslenirseniz düzgün olmaz. Yaşınız fitness yapmaya yetiyorsa başlayın. Ne bulursanız yiyin, alabildiğiniz her proteini zerresine kadar alın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı