Nasıl kilo verebilirim, zayıflayabilirim ?

OnePC

Kilopat
Makaleler
7
Yer
Türkiye
Merhabalar. Boyum 1.80, Kilom da 97. 16 Yaşındayım. Göbek kısmı ve yanlar biraz fazla. Meme kısmı da az da olsa var. Bacaklarım çok kalın. Kol kısmından memnunum. Spora gidiyorum da ama faydası olmuyor. Nasıl zatıflayabilirim ? Diyetisyene gitmek istiyorum da. Yağları nasıl atabilirim ki ?

Spora git veya diyet yap diyenler abartıyor. Ben uyguladığım taktikle başardıysam sen de başarırsın.

Hiçbir şey yapmana gerek yok. Yemek yeme zayıflarsın. Acıksan da yemeyeceksin! Yeme isteğin fazla ise sen bağımlı olmuşsun demektir. Hobilerle ilgilen. Sadece meyve, sebze ve zeytinyağı gibi faydalı besinleri tüket. Protein ve karbonhidrat gibi şeyler almayı unutma. Özetle sağlıklı beslen, yemek yeme zayıflarsın.

Oturduğun yerden bile zayıflarsın. Oturarak kilo alınacağını söyleyen uzmanlar net konuşmuyor. Oturarak da zayıflanır ama yemek yemezsen zayıflarsın. Sadece ihtiyacını al.

Selam dostum, öncelikle kalori ihtiyacını öğrenmen lazım, bunun için internette bir sürü içerik bulabilirsin. Sonra bu kalorinin 200kalori kadar altında (zaman geçtikçe değişiklik gösterebilir) ve proteinli beslenmen gerekir. Ayrıca bu kiloyu spor yaparak verirsen deri sarkması gibi sorunlarla karşılaşmazsın ve daha sağlıklı iyi bir görüntün olur.

Günlük kalori açığı vererek zayıflayabilirsin, bu yöntemle 2 kere verdim, birinde 85'ten 70'e düştüm şimdi geri 81'e tırmandıydım 2 Mayıs'tan bu yana 74.4kg ye düştüm 70 de yeniden diyeti bırakacağım, yapman gereken günlük 1K kalori açığı vermek.

Günlük 1000 kalori açığı verirse hastanelik olur, siz 1000 kalori açığı verdiğinize emin misiniz? Bir şeyi yanlış biliyorum sanırım kusurabakmayın.

1000 kalori açığı vermek sağlıklı bir yol değil.

Günlük 1000 kalori açığı verirse hastanelik olur, siz 1000 kalori açığı verdiğinize emin misiniz? Bir şeyi yanlış biliyorum sanırım kusurabakmayın.

Evet, gayet eminim. Günlük kalori hesaplayarak yiyorum, ofis işinde çalıştığım için enerji bakımından yeterli oluyor, günlük 500 600 kalori alıyorum, yediklerim ise şu şekilde, sabah 1 muz, öğlen 1 tabak mercimek çorbası, akşam 2 dilim buğday ekmeği üzerine krem peynir ve hindi salam.

Tabii ki ama dışarı çıktığında veya arkadaşları ile baskettir futboldur oynadığında çok çok halsiz kalır, şahsen ben önermem böyle bir şey.

1000 kalori açığı vermek sağlıklı bir yol değil.

Çok sağlıklı diyemem tabii ama hızlı ve etkili yöntem, çok yemek de sağlıklı değil. Her türlü bir şeyin fazlası zarar.

Tabii ki ama dışarı çıktığında veya arkadaşları ile baskettir futboldur oynadığında çok çok halsiz kalır, şahsen ben önermem böyle bir şey.

Öyle günlerde zaten normal şekilde az kalorisi olan enerjisi yüksek yemekler yiyorum dengelemek için, öyle günlerde genelde 300- 500 kalori açığı veriyorum.

Şahsen ben önermem böyle bir şey

Ne kadar hızlı süre de ne beklediğine bağlı, yavaş ve az yiyerek kaybetmek isterse günlük 300-500 kalori civarinda açık vererek hafta sonları egzersiz veya sporla aylık 4-5 kilo civarı verebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…