Dümdüz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 6.433 Makaleler 56 Çözümler 127 Yer İstanbul 7 Mart 2021 #1 Herkese selamlar. Bir arkadaşıma mektup göndermek istiyorum. PTT'den gönderilebiliyormuş. Mektubu evde mi hazırlamam gerekiyor? Zarfa koymam gerekli mi? PTT'de mi hazırlayacağım? Pul işlemleri vs. nasıl oluyor?
Herkese selamlar. Bir arkadaşıma mektup göndermek istiyorum. PTT'den gönderilebiliyormuş. Mektubu evde mi hazırlamam gerekiyor? Zarfa koymam gerekli mi? PTT'de mi hazırlayacağım? Pul işlemleri vs. nasıl oluyor?
Çözüm xenia 7 Mart 2021 Eskiden hatırladığım kadarıyla evde yazıyorsun, paketleyip, pullayıp götüryorsun. Üzerine İsim ve adres yazıyorduk. Oraya götürüp vermen yeterli.
Eskiden hatırladığım kadarıyla evde yazıyorsun, paketleyip, pullayıp götüryorsun. Üzerine İsim ve adres yazıyorduk. Oraya götürüp vermen yeterli.
OnlyGroovy Hectopat Katılım 14 Kasım 2020 Mesajlar 872 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Technopat Forum'da. 7 Mart 2021 #2 Evde yazıyorsun yanlış konuya yazmışım düzelttim üzgünüm. Artı 0 Eksi
xenia Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2013 Mesajlar 1.313 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Mart 2021 #3 Eskiden hatırladığım kadarıyla evde yazıyorsun, paketleyip, pullayıp götüryorsun. Üzerine İsim ve adres yazıyorduk. Oraya götürüp vermen yeterli. Artı 1 Eksi Çözüm
Eskiden hatırladığım kadarıyla evde yazıyorsun, paketleyip, pullayıp götüryorsun. Üzerine İsim ve adres yazıyorduk. Oraya götürüp vermen yeterli.
KS KS Dümdüz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 6.433 Makaleler 56 Çözümler 127 Yer İstanbul 7 Mart 2021 #4 OnlyGroovy dedi: Makalemde belirttim bakınız istereniz. Genişletmek için tıkla... Hangi makale? Artı 0 Eksi
OnlyGroovy Hectopat Katılım 14 Kasım 2020 Mesajlar 872 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Technopat Forum'da. 7 Mart 2021 #5 Dümdüz dedi: Hangi makale? Genişletmek için tıkla... Yanlış konuya yazmışım afedersiniz. Artı 0 Eksi
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 7 Mart 2021 #6 Pul falan kalmamıştır herhalde. Bir kagida yazip PTT'ye goturseniz hemen halledersiniz bence. Artı 0 Eksi
349398 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 3.877 Makaleler 7 Çözümler 39 Yer Türkiye 7 Mart 2021 #7 Pek hatırlamıyorum ama bir ara böyle bir muhabbet olmuştu. Zarflayıp PTT'ye götürdük, acil mi dediler; değil dedik, 1-2 sene oldu hâlâ ulaşmadı Artı 0 Eksi
Pek hatırlamıyorum ama bir ara böyle bir muhabbet olmuştu. Zarflayıp PTT'ye götürdük, acil mi dediler; değil dedik, 1-2 sene oldu hâlâ ulaşmadı
KS KS Dümdüz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 6.433 Makaleler 56 Çözümler 127 Yer İstanbul 7 Mart 2021 #8 xenia dedi: Eskiden hatırladığım kadarıyla evde yazıyorsun, paketleyip, pullayıp götüryorsun. Üzerine İsim ve adres yazıyorduk. Oraya götürüp vermen yeterli. Genişletmek için tıkla... Pulu nereden bulacağım? Artı 0 Eksi
xenia dedi: Eskiden hatırladığım kadarıyla evde yazıyorsun, paketleyip, pullayıp götüryorsun. Üzerine İsim ve adres yazıyorduk. Oraya götürüp vermen yeterli. Genişletmek için tıkla... Pulu nereden bulacağım?
xenia Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2013 Mesajlar 1.313 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Mart 2021 #9 Dümdüz dedi: Pulu nereden bulacağım? Genişletmek için tıkla... Kırtasiyelerde bulabilirsin, belki PTT'de de vardır ama onu bilmiyorum. Artı 0 Eksi
Dümdüz dedi: Pulu nereden bulacağım? Genişletmek için tıkla... Kırtasiyelerde bulabilirsin, belki PTT'de de vardır ama onu bilmiyorum.