Nasıl kız tavlayabilirim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selam arkadaşlar! Ben 2009 yani 14 yasymdayim ve hala bir kiz arkadasim yok :(. Bir kizi tavlamam icin en iyi kiz tavlama ustalari bana bazi tavsiyeler verebilir mi?

Bizler kız tavlama ustaları değiliz. Belli ki sende öz güven problemi var. Bu arada o yaşlarda bunları çok kafaya takma. Kızlarla takıl ama ciddi ciddi ilişki yaşama. Bir de özgüvenini geliştirmek için yeni alışkanlıklar getir kendine. Spor yapmak gibi ya da sosyal medyayı azaltıp sosyalleşmek gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Spor zaten yapiyorum aga

Ama nedense hiç ozguven gelmiyor :D.

Kızlar doğaları gereği, güçlü ve popüler erkekleri çekici bulurlar. @bbiwy in de dediği gibi kendini geliştirecek şeyler yapman ve birey olarak kendini geliştirmen onları tavlama gereksinimi ortadan kaldıracaktır.

İyi bir statü sahibi olabilirsin, güzel ve sağlıklı bir vücudun olabilir, zengin olabilirsin, çok zeki olabilirsin çok güçlü bir karakter olabilirsin (prensipleri olan, özgüveni yüksek, sorumluluk, iş ahlakı sahibi ve duygu durum yeteneği gelişmiş biri) Bu saydıklarımın hepsi bir ömürlük başarılar ve her biri ayrı çekici.

Ben niye 14 yaşındaki birine böyle bir şey yazdım diye sorguladım tekrar okuduğum zaman. Dostum, eğlencelik kızlar gelip geçecektir hayatından zaten. Sen çok kasma arkadaş ol önce sonrası gelir.

Son düzenleme:
Kızlar doğaları gereği, güçlü ve popüler erkekleri çekici bulurlar. @bbiwy in de dediği gibi kendini geliştirecek şeyler yapman ve birey olarak kendini geliştirmen onları tavlama gereksinimi ortadan kaldıracaktır. SIKIN VARSA TABI!

İyi bir statü sahibi olabilirsin, güzel ve sağlıklı bir vücudun olabilir, zengin olabilirsin, çok zeki olabilirsin çok güçlü bir karakter olabilirsin (prensipleri olan, özgüveni yüksek, sorumluluk, iş ahlakı sahibi ve duygu durum yeteneği gelişmiş biri) Bu saydıklarımın hepsi bir ömürlük başarılar ve her biri ayrı çekici.

Ben niye 14 yaşındaki birine böyle bir şey yazdım diye sorguladım tekrar okuduğum zaman. Dostum, eğlencelik kızlar gelip geçecektir hayatından zaten. Sen çok kasma arkadaş ol önce sonrası SIKIM ACIYOR

Sağ ol kardesim tavsiyen icin.

Fitness bir programmi yoksa bir sitemi?
Hem site:
Hem program:
images (1).png

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri