picarean Kilopat Katılım 17 Temmuz 2019 Mesajlar 744 Çözümler 7 Yer İzmir 8 Aralık 2022 #1 İyi akşamlar, Logitech DFGT direksiyon almak istiyorum ve para biriktirmeye çalışıyorum, şu an 350 TL civarı var, nasıl çabuk ve kolay para biriktirebilirim taktikleriniz vs. var mı?
İyi akşamlar, Logitech DFGT direksiyon almak istiyorum ve para biriktirmeye çalışıyorum, şu an 350 TL civarı var, nasıl çabuk ve kolay para biriktirebilirim taktikleriniz vs. var mı?
ebedimahkum Hectopat Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 597 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2022 #2 Para biriktirirsen kaybedersin bu ülkede paran biriktiği yerde değer kaybedecek adam gibi düşük faizli bir kredi çek al seneye daha pahalı olur.
Para biriktirirsen kaybedersin bu ülkede paran biriktiği yerde değer kaybedecek adam gibi düşük faizli bir kredi çek al seneye daha pahalı olur.
Rexie Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 6.032 Makaleler 7 Çözümler 40 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2022 #3 Harcamayarak.
picarean Kilopat Katılım 17 Temmuz 2019 Mesajlar 744 Çözümler 7 Yer İzmir 8 Aralık 2022 #4 ebedimahkum dedi: Para biriktirirsen kaybedersin bu ülkede paran biriktiği yerde değer kaybedecek adam gibi düşük faizli bir kredi çek al seneye daha pahalı olur. Genişletmek için tıkla... DFGT almayı daha önceden de düşünüyordum o zaman para biriktirmeye başlasaydım şu an almıştım fiyatları o zamana göre çok artmamış.
ebedimahkum dedi: Para biriktirirsen kaybedersin bu ülkede paran biriktiği yerde değer kaybedecek adam gibi düşük faizli bir kredi çek al seneye daha pahalı olur. Genişletmek için tıkla... DFGT almayı daha önceden de düşünüyordum o zaman para biriktirmeye başlasaydım şu an almıştım fiyatları o zamana göre çok artmamış.
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.453 Makaleler 4 Çözümler 77 Yer Rusya 8 Aralık 2022 #5 Para biriktirmenin hızlı bir yolu yok. Harcamamaktan başka bir seçenek yok çünkü.