Nasıl kolay para kazanılabilir?

Evet gitmediğim kıyafetler var ama kendi yaşadığım yerde bulmam biraz zor o işi ne yaparak halledebilirim.
Neyi bulmanız zor? Gardrops ve dolap ile farklı şehirlere de gönderim yapıyorsunuz. Kargo ile çalışıyorsunuz hocam. Elden teslim yok yani.

Danışmanlık yaparak para kazanabilir miyim sizce.

Neyi bulmanız zor? Gardrops ve dolap ile farklı şehirlere de gönderim yapıyorsunuz. Kargo ile çalışıyorsunuz hocam. Elden teslim yok yani.

Hayır hocam öyle değil kargo parasını bizmi ödüyoruz o anlamda sordum.

Danışmanlık yaparak para kazanabilir miyim sizce.

Hayır hocam öyle değil kargo parasını bizmi ödüyoruz o anlamda sordum.
Alıcı ödemeli veya siz karşılayabiliyorsunuz kargo ücretini, seçenekleri var. Bence bir işte çalışmak için 16 yaşını bekle ve aile rıza belgesiyle gidip McDonald's veya Burger King gibi bir yerde çalış çok çalışmak istiyorsan. Hem asgari ücret alırsın. En azından kurumsal, çalıştırdığı saat kadar ücretini vermek zorunda.

Hocam benim girişim planım hazır aslında paramı hazırlayıp yazılım kursuna gideceğim onun için açtım bu konuyu.

Hocam benim girişim planım hazır aslında paramı hazırlayıp yazılım kursuna gideceğim onun için açtım bu konuyu.
Kusura bakmayın biraz gerçekçi belki biraz karamsar bakacağım olaya şimdiden özür dilerim. 14 yaşındasınız hocam, bu piyasada freelancer olarak çok fazla yazılımcı varken insanlar sizi niye tercih etsin? Sadece kurs alacaksınız, ne kadar ilerleyebilirsiniz? Freelance bir şekilde yazılımcılık yapmak için çoğu sitede sertifika veya diplomanız olması gerekiyor. Tabii ileride yazılımcı olacaksan temel olarak süper olur, kesinlikle kurs al derim. Alacağınız kurs çok kapsamlı değilse muhtemelen yazdıklarım gibi gerçekleşecek olaylar. Benim düşüncem bu yönde en azından.

Hocam atomun jamlarina oyun çıkardım 32. oldu.

14 bugün arkadaşlarım ile dışarı çıkacaktim aileminde fazla durumu yok bu yüzden kendim bir şeyler yapmaya karar verdim.

Her türlü fikre açığım.
Fikrim yok elbette.

Bence bir yerde çıraklık yapın. Ticaret konusunda iyi kötü fikir edinin. Para her türlü kazanılır ama ticareti öğrenmesi zor. Daha gençken bir ticari işletmede çıraklık yapın. Hatta yahudi, ermeni tüccar bulursanız tadından yenmez. Freelance dediğiniz şeyin özü tüccarlıktır yazılımcılık değil. Hatta ticari ve pazarlama zekanıza bağlı olarak yazılım bile bilmeniz gerekmiyor. İşi alır başka bir yazılımcıya paslarsınız siz de komisyonunuzu alırsınız. Bu tarz bir iş modeli de kullanılabilir.

Gayet mantıklı ve makul bir şey bunun için teşekkür ederim bunu deneyeceğim.

Sizinle iletişime geçen oldu mu oyun yaptırmak için? Kendinizi geliştirebileceğinize inanıyorsanız kurs alabilirsiniz.

Hayır ama atom gayet başarılı mekaniklere sahip olduğunu ama grafiğin biraz geliştirilmesi gerektiğini söylemişti özel olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…