Nasıl kolay para kazanılır?

Zula, CS:GO ve Valorant gibi oyunlarda hesap kasın ve satın. Öte yandan MC sunucusu ve DC sunucusu kurup , satabilirsiniz.

Hocam şöyle söyleyeyim ki bence kesinlikle şans gerekiyor. Bazı işlerin sonunda büyük miktarlar oluyor ve bunu biz anlayamıyoruz. Anlayanlar köşeyi dönüyor zaten. En basitinden Bitcoin. Zamanında kimse bu kadar değerleneceğini bilmezdi. Yatıranlar hiç yoktan milyonlarla oynamaya başladılar. Mesela Technopat; yaptıkları iş kolay bir iş değil fakat şu an gereken çalışmayı gösterdikleri için bu işin ekmeğini yiyorlar. Şu an gündemde olmayıp da ileride insanlara çok paralar kazandıracak şeyler var ama bulursan.

Sermayen varsa CS:GO itemlerini al sat yapabilirsin ama alırken kar edebilir misin falan bunları düşünmen lazım. Ben yazın boşken yaptık 2K civarı geliri oldu bazen şansa 150 TL kar elde ettim bazen aldığım fiyata sattım dikkatlı olman lazım.

TikTok indir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…