Frosa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2016 Mesajlar 3.355 Çözümler 3 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim Teknikerliği Profil Kapağı 1525608280 15 Mayıs 2017 #11 Konuyu paylaştığın için teşekkürler. Fakat ceza alması normal. O kadar yazım yanlışından sonra...
er36po Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Kasım 2013 Mesajlar 4.804 Makaleler 9 Çözümler 4 Yer Kars/ Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat 15 Mayıs 2017 #12 Frosa dedi: Dostum, etiket bildirimi gelmedi. Hangi konu olduğuna dair linkini atarsanız dönüş yapayım. Genişletmek için tıkla... Adamın toplam açtıği 2 adet konusu var zaten Hani yol gösterecekseniz biraz pro olun Ve 2 konu da aynı. Bazen yönetim'i de anlamıyorum
Frosa dedi: Dostum, etiket bildirimi gelmedi. Hangi konu olduğuna dair linkini atarsanız dönüş yapayım. Genişletmek için tıkla... Adamın toplam açtıği 2 adet konusu var zaten Hani yol gösterecekseniz biraz pro olun Ve 2 konu da aynı. Bazen yönetim'i de anlamıyorum
Frosa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2016 Mesajlar 3.355 Çözümler 3 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim Teknikerliği Profil Kapağı 1525608280 15 Mayıs 2017 #13 er36po dedi: Adamın toplam açtıği 2 adet konusu var zaten Hani yol gösterecekseniz biraz pro olun Ve 2 konu da aynı. Bazen yönetim'i de anlamıyorum Genişletmek için tıkla... Haklısın Fakat daha nasıl basite indirgeyeyim ki? Tıklanacak butonu bile söyledim
er36po dedi: Adamın toplam açtıği 2 adet konusu var zaten Hani yol gösterecekseniz biraz pro olun Ve 2 konu da aynı. Bazen yönetim'i de anlamıyorum Genişletmek için tıkla... Haklısın Fakat daha nasıl basite indirgeyeyim ki? Tıklanacak butonu bile söyledim