S spartakus Yoctopat Katılım 27 Şubat 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2023 #31 reptile dedi: Rehberde hepsi mevcut. Okuduysaniz tabii. Genişletmek için tıkla... spartakus dedi: Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri f(3).txt 224 bayt · Görüntüleme: 24
reptile dedi: Rehberde hepsi mevcut. Okuduysaniz tabii. Genişletmek için tıkla... spartakus dedi: Genişletmek için tıkla...
Marmelatseven Kilopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 2 28 Şubat 2023 #32 alkali dedi: Merhaba bu arada ben konu açamıyorum. Açmaya çalıştığım zaman hata mesajı alıyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam ben de mesaj yazamıyorum yardımcı olur musunuz (!)
alkali dedi: Merhaba bu arada ben konu açamıyorum. Açmaya çalıştığım zaman hata mesajı alıyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam ben de mesaj yazamıyorum yardımcı olur musunuz (!)
fermaNga Hectopat Katılım 7 Ocak 2023 Mesajlar 4.528 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2023 #33 Marmelatseven dedi: Hocam ben de mesaj yazamıyorum yardımcı olur musunuz (!) Genişletmek için tıkla... 1. olarak konu çok eskiden açıldı ve hortlatıldı. 2. olarak bu mesajı arkadaş başka bir konuda yanıt olarak yazmış. Moderatörler ise konuya taşımış bunu. Bazen konu dağılmasın diye bir soruyu yeni bir konuya taşıyorlar.
Marmelatseven dedi: Hocam ben de mesaj yazamıyorum yardımcı olur musunuz (!) Genişletmek için tıkla... 1. olarak konu çok eskiden açıldı ve hortlatıldı. 2. olarak bu mesajı arkadaş başka bir konuda yanıt olarak yazmış. Moderatörler ise konuya taşımış bunu. Bazen konu dağılmasın diye bir soruyu yeni bir konuya taşıyorlar.
S spartakus Yoctopat Katılım 27 Şubat 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2023 #34 Çok sağ ol başka yol deneyeceğim