Nasıl konuşma başlatılır?

Mwrszm

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, öncelikle olayı biraz detaylı anlatmak istiyorum. Geçen hafta annemle bir iş yemeğine gittim. Biz patronla beraber gittiğimiz için biraz erken gittik. Diğer kişiler gelmeye başladı yemeğin başlamasına yakın bir kız geldi, masanın öbür ucuna oturdu. Ben onu gördüğümde çok hoşlandım gerçekten etkilendim, hareketleri, konuşma tarzı falan beni çok çekti. Sonrasında benim solumda oturan adam kalktı gitti. Sağımda annem solumdaki sandalye boş, boş sandalyenin solunda da bir çift var, karşımda da patron var. (patron kadın bu arada) sonra kız gelip benim yanıma oturdu o sandalyenin yanındaki çift ailesiymiş, sonra annem o çifte beni tanıttı oğlum dedi ben aileye çok bakamadım direkt kıza dönüp merhaba dedim, o da merhaba dedi. Sonra patron dedi ki "benim ismim" sen kaç yaşındaydın dedi. 18 dedim, sonra "kızın ismi" sen kaç yaşındaydın dedi ben de 3 gün sonra 18 olacağım dedi ve biraz daha oturup kalktı. Sonra ben eve gidince kızın Instagram'ını buldum. Bundan sonraki gün annem birkaç kere kardeşimi aradı. Sonra birden beni aradı, saçmaydı çünkü kardeşimi araması daha kolaydı. Neyse telefonu açtım karşıda o kız, dedi ki "şey selam ben "ismi" annen şunu şunu almanı istiyormuş da" dedi. Benim de aklım durdu o an bir şey diyemedim. Sonra "tamam alırım teşekkürler" dedim "rica ederim görüşürüz" dedi, ben o anki şaşkınlıkla görüşürüz diyemedim biraz bekleyip kapattı. Bu arada onun doğum gününden 5 gün sonra da annemin doğum günü. Doğum gününden önceki günün gecesi istek attım. Tam olarak 1 gün değil de bir 15-16 saat sonra isteği geri çekip yazdım. Dedim ki "(ismi) merhaba geçen tanışmıştık hatırlıyorsundur. İstek attım ama görmedin. Pazar günü annemin doğum günü şubeye gelip kutlamak istiyorum kaçta geleyim? Gelsem bana yardımcı olur musun? Bugün de senin doğum günündü diye hatırlıyorum masada konusu dönmüştü, doğum günün kutlu olsun" dedim. O da "evet hatırlıyorum, isteğini de görmedim kusura bakma. Öncelikle teşekkür ederim, pazar günü için de. Ben pazar günü izinliyim o yüzden orada olamam ama bence sen yine erken gitmeye çalış en azından 3 gibi. Kapanışa doğru iş yoğunlaşıyor senin için de rahat olur" dedi. Ben de "tamam teşekkürler" dedim. Rica ederim dedi ve konu orada kapandı. Bu konuşmanın üzerinden 3 gün geçti. Bir şekilde konuşma başlatmam lazım fakat aklımdaki tek plan da suya düştü (doğum günü planı) ne yapabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayırlı günler bizim planlar ne oldu felan yaz.

Yani düz tanış işte. Tekrardan merhaba yazıp tanışmak istediğini belirt. Oradan yürü. Bu işleri kafanda çok büyütürsen ilerleyemezsin. Normal biriyle nasıl tanışıyorsan öyle tanış. Ne bileyim ilgi alanlarını öğren, geleceğe dair planlarını öğren. Bunları yaparken de araya birkaç şaka sıkıştır. Hobilerini öğren ve bunlar üstüne konuş. Tabii bunları yapabilmek için kızın da seninle tanışmak istemesi lazım. Bunun için de tekrardan mesaj atman ve dediklerimi yapman lazım. Eğer o da konuşmak istiyorsa konu konuyu açar. Zaten ilk konuşmanız olacağı için konu kıtlığı da yaşamazsınız.

İstemiyorsa da nezih şekilde teşekkür varı bir şeyler der defteri kendin için kapatırsın. Sonuçta tek kız o değil koca ülkede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…