Nasıl krampon tasarlanır?

darkknight129

Centipat
Daha fazla  
Merhaba krampon tasarımı yapmak istiyorum. Nasıl yapabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba krampon tasarımı yapmak istiyorum. Nasıl yapabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Nike'ın kendisinde bazı krampon modellerinde by you diye bir kısım var, oradan ekstra ücret ödeyip tasarlayabiliyorsunuz. Ama maalesef Nike şu anda ülkemize gönderim yapmıyor.

Nike'ın kendisinde bazı krampon modellerinde by you diye bir kısım var, oradan ekstra ücret ödeyip tasarlayabiliyorsunuz. Ama maalesef Nike şu anda ülkemize gönderim yapmıyor.
Bu özelliği biliyorum fakat yapmak istediğim şey sıfırdan tasarlamak. Yinede teşekkür ederim

Bu özelliği biliyorum fakat yapmak istediğim şey sıfırdan tasarlamak. Yine de teşekkür ederim.

Onun için özel bir ayakkabıcıyla görüşmeniz lazım, bu da haliyle çok masraf demek ancak yaptırabilseniz bile Nike Adidas kalitesinde olur mu orasını bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…