Nasıl kurye olunur?

enesacrx

Hectopat
22 yaşındayım artık para kazanmak istiyorum. B ehliyetim var, kuryelik tecrübem yok. Kuryelik alımı nasıl oluyor? Kolayca olabilir miyim? Araştırdığım kadarıyla A1 ehliyeti de lazımmış doğru mudur? Şu an aklımda Migros kuryeliği var. Maaşına bakmadan rahatça kuryelik yapmak istiyorum. Bana yardımcı olabilecek varsa çok mutlu olurum.

22 yaşındayım artık para kazanmak istiyorum. B ehliyetim var, kuryelik tecrübem yok. Kuryelik alımı nasıl oluyor? Kolayca olabilir miyim? Araştırdığım kadarıyla A1 ehliyeti de lazımmış doğru mudur? Şu an aklımda Migros kuryeliği var. Maaşına bakmadan rahatça kuryelik yapmak istiyorum. Bana yardımcı olabilecek varsa çok mutlu olurum.
Migros kuryeliği tavsiye etmem. Olacaksanız yemek kuryesi olun bence, trendyol go yemeksepeti veya getir gibi.A1 ehliyeti genelde lazım oluyor b ile sürersiniz de a1 şart olur onu da sürücü kursundan geçen sene çıkan yasayla vergisiz alabilirsiniz, veya direk a2 veya a alın ilerde motorunuz olursa büyük ehliyet derdiniz olmaz.

baktım hocam da her firmanın başvuru sitesi var getirin yok uygulamada da yok, başvuru haberleri hep 2022den falan kalma. anlamadım nasıl başvurucam

Baktım hocam da her firmanın başvuru sitesi var getirin yok uygulamada da yok, başvuru haberleri hep 2022'den falan kalma. Anlamadım nasıl başvuracağım

Deposuna git başvur öyle alıyorlarmış bende A2 alacağım ay sonu alınca gireceğim motror alana kadar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı