E Eric Wright Hectopat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 751 Çözümler 6 Yer Compton Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2025 #1 Online oyunlarda sesli sohbeti kullanmak istiyorum ama mikrofonumu görmüyor. Nasıl kullanabilirim?
Sekolargg Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 822 Çözümler 3 21 Şubat 2025 #2 Eric Wright dedi: Online oyunlarda sesli sohbeti kullanmak istiyorum ama mikrofonumu görmüyor. Nasıl kullanabilirim? Genişletmek için tıkla... O olay çalışmıyor sanırım arkadaşımda çok denedi ama yapamadı Steam'den sesli konuşabiliyor Rust'tan oyun içi sesi gelmiyor.
Eric Wright dedi: Online oyunlarda sesli sohbeti kullanmak istiyorum ama mikrofonumu görmüyor. Nasıl kullanabilirim? Genişletmek için tıkla... O olay çalışmıyor sanırım arkadaşımda çok denedi ama yapamadı Steam'den sesli konuşabiliyor Rust'tan oyun içi sesi gelmiyor.
Kükreyen Deli Adam Kilopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 3.894 Makaleler 1 Çözümler 28 21 Şubat 2025 #3 Eric Wright dedi: Online oyunlarda sesli sohbeti kullanmak istiyorum ama mikrofonumu görmüyor. Nasıl kullanabilirim? Genişletmek için tıkla... Geforce ayarlarında mikrofon ayarları olması lazım. Orada yoksa oyun içi ayar yapmanız lazım.
Eric Wright dedi: Online oyunlarda sesli sohbeti kullanmak istiyorum ama mikrofonumu görmüyor. Nasıl kullanabilirim? Genişletmek için tıkla... Geforce ayarlarında mikrofon ayarları olması lazım. Orada yoksa oyun içi ayar yapmanız lazım.