Nasıl mining yapılır?

UstaGT

Decapat
YouTube'da uzun zamandır madencilikle ilgili videolar izliyorum ve ben de bu işe girmeye karar verdim. Bu nedenle bu konuyu açmak istedim. Bazı kişiler, kişisel bilgisayarlarına lolMiner gibi programlar kurarak Bitcoin madenciliği yapıyor. Bazılarının ise sadece ekran kartı var ve bu şekilde madencilik yapıyorlar. Öncelikle, ben hangi yöntemi tercih etmeliyim? Sadece ekran kartıyla madencilik nasıl yapılır? Ayrıca, tek bir ekran kartıyla madencilik yapmak mümkün mü? Bu durum zarar ettirir mi ve faturama etkisi nasıl olur? Yanıtlarınızı bekliyorum.

YouTube'da uzun zamandır madencilikle ilgili videolar izliyorum ve ben de bu işe girmeye karar verdim. Bu nedenle bu konuyu açmak istedim. Bazı kişiler, kişisel bilgisayarlarına lolMiner gibi programlar kurarak Bitcoin madenciliği yapıyor. Bazılarının ise sadece ekran kartı var ve bu şekilde madencilik yapıyorlar. Öncelikle, ben hangi yöntemi tercih etmeliyim? Sadece ekran kartıyla madencilik nasıl yapılır? Ayrıca, tek bir ekran kartıyla madencilik yapmak mümkün mü? Bu durum zarar ettirir mi ve faturama etkisi nasıl olur? Yanıtlarınızı bekliyorum.
Merhabalar eğer zahmet edip önceki konuları okusan anlarsınız kurtarmıyor.
Güçlü ekran kartı alsanız 20-25.000₺ .
Bunun kazancı günlük 1$ geçmiyor.
Minimum 50.000 cihaz günde 16-18 saat çalışacak aylık size kazancı 30$ gelmeyecek bile!!
30$=1.196₺-1.200₺ düşünün neredeyse 2-3 ana parayı kurtaracak!! Kazanç değil!!

Her Video inanmayın.
Birisi 30 telefonla mining yapıyor.
Vet coin herkes sormuş..
Güncel aylık 20-30$ kazanç.
Cihazların root atilabilmesi+64 bit yazılım olması gereklidir diye belirtilmiş!!
Yani güncel yapılmaz, kazandırmaz...

Eğer güncel;
Nvidia 4060-4070-4080-4090
yada AMD ekran kartı ile Mining videosu varsa aylık 100-200+300$ kazanan linki paylaşın lütfen ..

Son düzenleme:
Verus coin sanırım

Merhabalar eğer zahmet edip önceki konuları okusan anlarsınız kurtarmıyor.
Güçlü ekran kartı alsanız 20-25.000₺ .
Bunun kazancı günlük 1$ geçmiyor.
Minimum 50.000 cihaz günde 16-18 saat çalışacak aylık size kazancı 30$ gelmeyecek bile!!
30$=1.196₺-1.200₺ düşünün neredeyse 2-3 ana parayı kurtaracak!! Kazanç değil!!

Her Video inanmayın.
Birisi 30 telefonla mining yapıyor.
Vet coin herkes sormuş..
Güncel aylık 20-30$ kazanç.
Cihazların root atilabilmesi+64 bit yazılım olması gereklidir diye belirtilmiş!!
Yani güncel yapılmaz, kazandırmaz...

Eğer güncel;
Nvidia 4060-4070-4080-4090
yada AMD ekran kartı ile Mining videosu varsa aylık 100-200+300$ kazanan linki paylaşın lütfen ..
Burak demiralpten mi bahsediyorsunuz 30 telefonla mining yapan

Verus coin sanırım

Burak demiralpten mi bahsediyorsunuz 30 telefonla mining yapan
Galiba sonuç 2025 en güçlü ekran kartı dahi günlük kazancı 1$ geçmiyor.
Ayda 1200₺ için elinizdeki masaüstü PC, oyuncu laptop 12-16-18 saat çalıştırmaya değmez...
Daha elektrik hesabı yapmadınız..!!

Bu işe 100.000₺ ile başlayan bile kazancı aylık maximum 2.000₺ iken siz ne yaparsanız yapın kazandırmaz!!

Technopat Haberler

Geri
Yukarı