3 381258 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 4.745 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2021 #31 Mutlu olmayı isteyerek olabilirsin. Mutlu olmamanı bir şeylere bağlama. Mutlu olmamanın tek sebebi mutlu olmayı istememektir.
Mutlu olmayı isteyerek olabilirsin. Mutlu olmamanı bir şeylere bağlama. Mutlu olmamanın tek sebebi mutlu olmayı istememektir.
M Mustafafnt Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2019 Mesajlar 3.742 Çözümler 14 3 Ocak 2021 #32 DarkWarrior dedi: Konu yine nasıl devlete geldi Genişletmek için tıkla... İnsanların mutlu olamamasının sebebi olduğu için olabilir.
DarkWarrior dedi: Konu yine nasıl devlete geldi Genişletmek için tıkla... İnsanların mutlu olamamasının sebebi olduğu için olabilir.
iBatuJR Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 846 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2021 #33 Furkan_Elci dedi: maalesef bu10dk28 saniye mutlu eder insanı Genişletmek için tıkla... Ama bana dememiş ki hayatım boyunca mutlu olmak istiyorum . Sadece morali bile düzelse yeter bence.
Furkan_Elci dedi: maalesef bu10dk28 saniye mutlu eder insanı Genişletmek için tıkla... Ama bana dememiş ki hayatım boyunca mutlu olmak istiyorum . Sadece morali bile düzelse yeter bence.
Oğulcan Y Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 131 3 Ocak 2021 #34 Android sent by CyberLife dedi: Birikmiş paran varsa ve yakışıklıysan İsviçre'den biriyle evlenip vatandaşlığı kazanmaya çalış. Genişletmek için tıkla... Sonunda işini bilen biri.
Android sent by CyberLife dedi: Birikmiş paran varsa ve yakışıklıysan İsviçre'den biriyle evlenip vatandaşlığı kazanmaya çalış. Genişletmek için tıkla... Sonunda işini bilen biri.
D DarkWarrior Hectopat Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 735 Makaleler 4 3 Ocak 2021 #35 Mustafafnt dedi: İnsanların mutlu olamamasının sebebi olduğu için olabilir. Genişletmek için tıkla... Her şeyde suçu devlete atmanının anlamı yok. Bazen suçu kendinde kendinde aramak gerekir.
Mustafafnt dedi: İnsanların mutlu olamamasının sebebi olduğu için olabilir. Genişletmek için tıkla... Her şeyde suçu devlete atmanının anlamı yok. Bazen suçu kendinde kendinde aramak gerekir.
3 381258 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 4.745 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2021 #36 DarkWarrior dedi: Her şeyde suçu devlete atmanının anlamı yok. Bazen suçu kendinde kendinde aramak gerekir. Genişletmek için tıkla... Sonunda birisi çıktı.
DarkWarrior dedi: Her şeyde suçu devlete atmanının anlamı yok. Bazen suçu kendinde kendinde aramak gerekir. Genişletmek için tıkla... Sonunda birisi çıktı.
H HataVerenGuncelleme Hectopat Katılım 27 Şubat 2020 Mesajlar 1.437 Çözümler 1 Yer EV 3 Ocak 2021 #37 Hikmet Benol dedi: Devleti nasıl şutlayacağız? Genişletmek için tıkla... Senin kastettiğin devlet değil ama.
Hikmet Benol dedi: Devleti nasıl şutlayacağız? Genişletmek için tıkla... Senin kastettiğin devlet değil ama.
İmperceptible Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 2.195 Çözümler 5 Yer Marineford 3 Ocak 2021 #38 DarkWarrior dedi: Her şeyde suçu devlete atmanının anlamı yok. Bazen suçu kendinde kendinde aramak gerekir. Genişletmek için tıkla... Hatayı tabii ki kendimizde de arıyoruz ama mutsuz olmamızın 1. Nedeni devlet olabilir. Baksana 18 yaşında Amerikalı çocuğun arabası varken biz Türk grnci 18 yaşında sinavlarla boğuşuyoruz. Bu da bizi mutsuz yapıyor nihayetinde
DarkWarrior dedi: Her şeyde suçu devlete atmanının anlamı yok. Bazen suçu kendinde kendinde aramak gerekir. Genişletmek için tıkla... Hatayı tabii ki kendimizde de arıyoruz ama mutsuz olmamızın 1. Nedeni devlet olabilir. Baksana 18 yaşında Amerikalı çocuğun arabası varken biz Türk grnci 18 yaşında sinavlarla boğuşuyoruz. Bu da bizi mutsuz yapıyor nihayetinde
M Mustafafnt Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2019 Mesajlar 3.742 Çözümler 14 3 Ocak 2021 #39 DarkWarrior dedi: Her şeyde suçu devlete atmanın anlamı yok. Bazen suçu kendinde kendinde aramak gerekir. Genişletmek için tıkla... Hocam burada tek tek devletin neler yapması gerektiğini ve ne hatalar yaptığını yazardım fakat siyasi mesaj yazacağım için ceza almak istemiyorum.
DarkWarrior dedi: Her şeyde suçu devlete atmanın anlamı yok. Bazen suçu kendinde kendinde aramak gerekir. Genişletmek için tıkla... Hocam burada tek tek devletin neler yapması gerektiğini ve ne hatalar yaptığını yazardım fakat siyasi mesaj yazacağım için ceza almak istemiyorum.
Umut06_asd Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 200 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Dual Rtx 3070, Intel i5 11600k, Asus Prime B560 Plus, 24 gb 3600mhz 17cl ram, 1 Tb Kingston a2000, 500gb WD Blue SN570 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Ocak 2021 #40 Kendine bir kız arkadaş yap. Hobiler edin. Yeni bir müzik aleti çalmayı öğren.