zuabo Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 170 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri ||| 𝐊𝐢𝐧𝐠𝐬𝐭𝐨𝐧 𝐊𝐕𝐑𝟏𝟑𝟑𝟑𝐃𝟑𝐍𝟗/𝟒𝐆 𝟖𝐆𝐁 (𝟐𝐱𝟒) ||| 𝐆𝐀 𝐆𝟒𝟏 𝐌𝐓 𝐒𝟐 ||| 𝐆𝐓 𝟏𝟎𝟑𝟎 𝐆𝐃𝐃𝐑𝟓 ||| 𝐈̇𝐧𝐭𝐞𝐥 𝐂𝐨𝐫𝐞 𝟐 𝐐𝐮𝐚𝐝 𝐐𝟗𝟒𝟎𝟎 ||| 𝐇𝐄𝐂 𝟑𝟎𝟎𝐕𝐆 𝟐𝐑𝐆 𝟑𝟎𝟎𝐖 𝐏𝐒𝐔 ||| 𝐀𝐥𝐩𝐢𝐧 𝟐𝟒𝟎𝐆𝐁 𝐒𝐒𝐃 ||| 𝐒𝐞𝐚𝐠𝐚𝐭𝐞 𝐁𝐚𝐫𝐫𝐚𝐜𝐮𝐝𝐚 𝟕𝟐𝟎𝟎 𝐇𝐃𝐃 Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2024 #11 agons dedi: Paradan ve başarıdan bağımsız (bu ikisine çabalıyorum halihazırda) nasıl mutlu olurum? Genişletmek için tıkla... 5 TL'lik petito ye.
agons dedi: Paradan ve başarıdan bağımsız (bu ikisine çabalıyorum halihazırda) nasıl mutlu olurum? Genişletmek için tıkla... 5 TL'lik petito ye.
8 860822 Picopat Katılım 22 Kasım 2024 Mesajlar 921 Çözümler 1 28 Kasım 2024 #12 Olamazsın onlar olmadan.
BenBaltazar Centipat Katılım 13 Ekim 2024 Mesajlar 379 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2024 #13 Bir amaç edinmek.
8 860822 Picopat Katılım 22 Kasım 2024 Mesajlar 921 Çözümler 1 28 Kasım 2024 #14 BenBaltazar dedi: Bir amaç edinmek. Genişletmek için tıkla... Amacı gerçekleştiremezse yine mutlu olamaz.
BenBaltazar dedi: Bir amaç edinmek. Genişletmek için tıkla... Amacı gerçekleştiremezse yine mutlu olamaz.
7 739192 Decapat Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.689 Makaleler 2 Çözümler 10 28 Kasım 2024 #15 Seratonin hormonunu ve dopamin attırman lazım bağımlılıklardan kurtulmak dopamin düzeni için çok iyi olur, hobi edin ve yapmadığın şeyleri yap.
Seratonin hormonunu ve dopamin attırman lazım bağımlılıklardan kurtulmak dopamin düzeni için çok iyi olur, hobi edin ve yapmadığın şeyleri yap.
H Hilti26 Megapat Katılım 7 Mart 2017 Mesajlar 166 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2024 #16 Kendine yapman gereken bir hedef belirle o süreçte mutluda olursun mutsuzda, gerçekleştiğinde gerçek mutluluğu hissediyorsun.
Kendine yapman gereken bir hedef belirle o süreçte mutluda olursun mutsuzda, gerçekleştiğinde gerçek mutluluğu hissediyorsun.
BenBaltazar Centipat Katılım 13 Ekim 2024 Mesajlar 379 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2024 #17 860822 dedi: Amacı gerçekleştiremezse yine mutlu olamaz. Genişletmek için tıkla... Hiçbir amacı olmayarak yaşamaktan iyidir.
860822 dedi: Amacı gerçekleştiremezse yine mutlu olamaz. Genişletmek için tıkla... Hiçbir amacı olmayarak yaşamaktan iyidir.
A agons Picopat Katılım 27 Ekim 2024 Mesajlar 126 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2024 #18 Kuzgun_81 dedi: Sen hele milyoner al hayatta para ile neler neler var. Para zaman dahil her şeyi satın alır. Hayal gücünün ötesinde o kadar çok şey var ki para ile olacak bu genellemeyi tamamen kınıyorum. Genişletmek için tıkla... 2 yıla milyonerim zaten (dolar bazında) hali hazırda yatırım projem var diyim, uğraşıyorum kafamı dağıtıyor ama sevilmemek zor
Kuzgun_81 dedi: Sen hele milyoner al hayatta para ile neler neler var. Para zaman dahil her şeyi satın alır. Hayal gücünün ötesinde o kadar çok şey var ki para ile olacak bu genellemeyi tamamen kınıyorum. Genişletmek için tıkla... 2 yıla milyonerim zaten (dolar bazında) hali hazırda yatırım projem var diyim, uğraşıyorum kafamı dağıtıyor ama sevilmemek zor
6 641429 Decipat Katılım 23 Mart 2023 Mesajlar 3.386 Çözümler 7 29 Kasım 2024 #19 AliEgemen dedi: Severek ve sevilerek. Başka türlü olamazsın. İstersen milyoner ol. Genişletmek için tıkla... Severek ve sevilerek kavramı bir yere kadar. Milyonerlik sonsuza kadar devam eder, hayatı devam ettiren paradır.
AliEgemen dedi: Severek ve sevilerek. Başka türlü olamazsın. İstersen milyoner ol. Genişletmek için tıkla... Severek ve sevilerek kavramı bir yere kadar. Milyonerlik sonsuza kadar devam eder, hayatı devam ettiren paradır.
AliEgemen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 6.331 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul 29 Kasım 2024 #20 641429 dedi: Severek ve sevilerek kavramı bir yere kadar. Milyonerlik sonsuza kadar devam eder, hayatı devam ettiren paradır. Genişletmek için tıkla... Evet haklisiniz ama hayati yasamaya deger kilan da sevgidir. Ikisi de olmali ki insan mutlu olsun. Biri olmasa mutlu olamaz.
641429 dedi: Severek ve sevilerek kavramı bir yere kadar. Milyonerlik sonsuza kadar devam eder, hayatı devam ettiren paradır. Genişletmek için tıkla... Evet haklisiniz ama hayati yasamaya deger kilan da sevgidir. Ikisi de olmali ki insan mutlu olsun. Biri olmasa mutlu olamaz.